NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Pijamale stylish, numai bune pentru perioada izolării

Pijamale stylish, numai bune pentru perioada izolării

 

     Ultima perioadă a reprezentat pentru noi toți o provocare în adevăratul sens al cuvântului. A fost o perioadă de foc, plină de griji care au venit brusc, ne-au luat prin surprindere și au produs o mulțime de modificări asupra fiecăruia. Evident, vorbim despre cunoscuta pandemie care a început acum câțiva ani și care nu a luat sfârșit până în prezent. 

    Noua formă de coronavirus nu a venit doar ca o provocare din punct de vedere medical și nu reprezintă o problemă doar din acest punct de vedere, ci ne-a schimbat complet viețile, a adăugat un motiv de stres la lista îndelungată cu care ne confruntam deja zi de zi. Programul aglomerat pe care îl aveam, ni se părea deja prea mult, îi făceam față cu greu și chiar înainte de pandemie era un efort să găsim zilnic măcar puțin timp pe care să ni-l dedicăm. Astăzi, cu atât mai mult, timpul alocat distracției și relaxării, este limitat, însă unii consideră un avantaj faptul că este necesar să petreacă o mare parte a zilei acasă. 

   Pandemia a impus numeroase restricții, nu ne-a permis în mod constant să ne întâlnim cu cei dragi, să participăm la diverse evenimente, să călătorim, ori să facem activitățile noastre preferate, iar din aceste motive, am intrat într-o rutină, într-o zonă de confort din care poate fi greu de ieșit. Astfel, acele persoane care își acordau atenție mai mult de dragul celorlalți, fără a cunoaște cât de important este pentru propria persoană să ai o imagine impecabilă, au început să renunțe treptat la ritualurile de îngrijire personală și la punerea în evidență a stilului vestimentar pe care îl abordau. Altele, care își doreau să aibă din ce în ce mai multă încredere de sine și să se iubească exact așa cum sunt, au profitat de timpul petrecut acasă și au pus în aplicare tot ce își doreau de mult. În acest mod, zi de zi, ritualurile de înfrumusețare erau prezente și la fel alegerea unor ținute potrivite pentru spațiul intim.

  În special în timpul izolării, când statul acasă este o condiție obligatorie, nu avem ce altceva să facem, decât să ne continuăm munca și să petrecem timp de calitate lângă cei ce ne înconjoară. Chiar dacă programul nostru este diferit de cel cu care suntem obișnuiți, izolarea nu trebuie privită ca o perioadă dificilă, căci alături de familie putem să depășim orice moment și mai mult decât atât, pare a fi mai degrabă o pauză de la haosul în care ne aflăm. Dar pentru a ne bucura din plin de timpul petrecut acasă în izolare, avem nevoie și de câteva ținute estetice și comode, ținute stylish cu care să îi impresionăm pe ceilalți, și în care noi să ne simțim confortabil.

   Statul acasă implică în continuare muncă și efort, implică realizarea unui număr mai mare de activități casnice și de activități creative, care să nu ne lase să ne plictisim. Și pentru a nu simți o diferență mare între perioada izolării și programul nostru zilnic, alegerea unor pijamale damă satin pare să fie soluția salvatoare. Vaporoase, ușor de asortat și de îngrijit, ele asigură relaxare și un somn odihnitor, dar totodată, și libertate de mișcare și lejeritate. Sunt numai bune pentru zilele în care stăm acasă, ne ajută să ducem la bun sfârșit sarcinile, dar și să ne bucurăm de jocurile de societate, ori de vizionarea unui film sau pur și simplu petrecerea unei nopți liniștite în care să povestești cu membrii familiei tale. 

   Pandemia, deși o perioadă grea, în care totul s-a schimbat, fiind și un pericolul mare pentru starea noastră de sănătate, poate fi privită și trăită ca o experiență în care avem timp și pentru noi, în care putem rezolva mai simplu ceea ce aveam de făcut acasă. Iar dacă îți vei alege ținute confortabile, elegante și stylish, precum un set de pijmale damă satin, vei rămâne cu siguranță cu amintiri unice de care te vei bucura.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!