NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

  Pijamale din bumbac sau pijamale din satin- ce alegi pentru a fi ,,altfel” în dormitor

  Pijamale din bumbac sau pijamale din satin- ce alegi pentru a fi ,,altfel” în dormitor

 

  Sunt momente în care simți că ai nevoie de un somn odihnitor, dar și de multă relaxare pe tot parcursul nopții, atunci cu siguranță trebuie să ai pijama damă potrivită. Pijamaua trebuie să fie confortabilă, în special să fie din bumbac sau satin.

  Pentru a fi și a ne simți speciale în dormitor, atunci trebuie să alegem o pijama de damă din satin sau bumbac.

  Când să alegem pijamale din satin?

    Pijamalele din satin sunt piesa de rezistență atunci când dorim să ne simțim extraordinar, fie că ne referim la pijamalele din satin simple, cât și la cele cu inserții de dantelă sau imprimeuri, acestea ne fac să ne simțim în centrul atenției, chiar și atunci când nu simțim asta în mod special. Pijamalele din satin pot fi purtate atât în serile toride de vară, cât și în sezonul rece,  satinul fiind un material ce permite pielii să respire, hipoalergenic, având grijă de pielea dumneavoastră pe tot parcursul serii. Având în vedere că satinul este potrivit pentru toate anotimpurile, putem să achiziționăm un set pentru fiecare sezon, de exemplu, vara un maiou lejer cu o pereche de pantaloni scurți sau o rochiță cu inserții florale în diferite nuanțe, de la roz pal la albastru deschis, și de ce nu animal-print, un imprimeu foarte jucăuș, perfect pentru o seară de vară. În anotimpurile reci putem opta pentru o pijama simplă formată dintr-o cămașă cu un buzunar elegant în partea din  față și cu nasturi pe măsură, împreună cu o pereche de pantaloni drepți și lungi cu inserții de dantelă, în diferite culori, bleumarin, vișiniu și de ce nu, alb sau negru. În cazul în care ne dorim să avem o pijama din satin cu același model pentru toate anotimpurile, putem opta pentru un set care să conțină toate piesele necesare. Pijamaua din satin poate fi purtată la diferite petreceri, dar și în casă atunci când ne dorim să emanăm senzualitate.

  Pijamaua din bumbac, potrivită pentru momentele în care dorim să ne simțim ,,altfel” în dormitor

   Pijamalele din bumbac, sunt o piesă vestimentară necesară în garderoba noastră. Bumbacul este un material lejer, hipoalergenic, ușor și confortabil, ne poate oferi o seară incredibilă. Pijamalele din bumbac pot fi purtate în absolut orice sezon, atât în casă, cât și la o petrecere în pijamale. Putem să alegem pijamale colorate cu diverse modele și culori în funcție de sezon. Fie că alegem să purtăm o cămașă cu nasturi finuți și cu decolteu în formă de V, un maiou cu inserții de dantelă sau o bluziță cu imprimeuri, combinate în partea de jos cu diferite piese, putem să arătăm sexy și să ne simțim și confortabil în același timp. Astfel, dacă dorim să ne îmbrăcăm într-o pijama din bumbac în  care să emanăm senzualitate, trebuie să adoptăm un stil jucăuș, combinând texturile si modele, încercând să purtăm pijamale cu inserții de dantelă și culori cât mai atrăgătoare. De asemenea, putem să alegem o pijama de bumbac pufoasă, cu năsturași, care poate fi excelentă pentru sezonul rece, putând să adoptăm un stil jucăuș împreună cu partenerul nostru de viață.

    Așadar, pentru a ne simți altfel atât în dormitor, trebuie să optăm pentru o pijama damă din satin sau bumbac, să încercăm să fim cât mai îndrăznețe atunci când vine vorba de alegerea pieselor de noapte. Nu este nimic mai plăcut decât să găsești acele ținute de noapte bună care să-ți confere atât confort, cât și o atitudine confident, tocmai de aceea, îți recomandăm să te orientezi către o pijama din bumbac sau din satin.

   De ce să alegem o pijama din bumbac sau din satin? Pentru că sunt singurele care ne pot oferi atât senzualitate cât și confort pe tot parcursul nopții, făcându-ne să ne simțim uimitor și pline de viață pe tot parcursul zilei.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!