NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ești mireasă? Cum te pregătești pentru noaptea nunții?

Ești mireasă? Cum te pregătești pentru noaptea nunții?

 

       Nimic nu se compară cu acel sentiment plăcut pe care fiecare femeie ajunge să-l simtă într-una din cele mai importante zile ale vieții ei: atunci când devine mireasă! Deși, odată cu venirea acestui eveniment, apar foarte multe responsabilități și foarte multe decizii care trebuie luate, magia lui nu are cum să dispară, chiar și în ciuda întregului stres care se poate acumula la un moment dat. Atunci când ești viitoare mireasă, atenția ta trebuie îndreptată asupra tuturor deciziilor pe care trebuie să le iei, pentru că orice detaliu te poate ajuta să faci diferența.

       Te întrebi cum trebuie să te pregătești pentru noaptea nunții? Iată recomandările și sfaturile noastre, care te vor ajuta să te bucuri de o seară perfectă:

       1.Ține cont să ai încălțăminte comodă de schimb

       Pe cât este de frumoasă noaptea nunții pentru fiecare femeie care decide să facă acest pas, pe atât poate fi de obositoare, și tocmai de aceea, îți recomandăm să ții cont să ai la îndemână încălțăminte comodă de schimb. Bineînțeles, poate la începutul nopții și atunci când invitații vor solicita să facă poze alături de tine și de partenerul tău vei dori să porți acea pereche de tocuri pe care ai ales-o cu atenție, însă, în restul timpului, dacă îți este mai ușor, te poți orienta către o altă pereche de încălțăminte, care să fie mult mai comodă, dar în același timp, care să fie potrivită evenimentului, rochiei și accesoriilor pentru care optezi.
 

       2.Nu exclude să ai o rochie de schimb

       Un lucru cert? În noaptea nunții, te poți simți bine și frumoasă în orice rochie. Tocmai de aceea, dacă rochia de mireasă pentru care ai optat  nu este cea mai confortabilă, ia în considerare să ai alături de tine o rochie de schimb. Dacă dorești să păstrezi nota apărută de la începutul serii, nu este exclus să te orientezi către o rochie lejeră, albă, care să emane eleganță și rafinament și care să-ți satisfacă dorințele. Astfel, nu doar că te vei simți mai confortabil, ci îți va fi și mult mai ușor să dansezi, să te miști și să te distrezi așa cum se cuvine în noaptea nunții.
 

       3.Achiziționează 2 voaluri și 2 buchete de flori

       Dacă în noaptea nunții dorești să respecți tradiția de a arunca buchetul, pentru a vedea care este următoarea femeie norocoasă care se va căsători, ține cont să achiziționezi 2 buchete de flori și 2 voaluri. Astfel, vei putea păstra aceste accesorii drept amintire, și mai ales, vor putea fi păstrate și de către invitata care a prins buchetul și care trebuie să poarte voalul pe tot timpul nopții.

    
       4.Adoptă o ținută comodă pentru pozele de dinainte de petrecere

       Nu ai cum să fii viitoare mireasă, și să nu faci acele poze de dinainte de a te îmbrăca și aranja corespunzător! Devenite un trend, aceste poze le permit femeilor să prețuiască cu adevărat acele momente, și mai mult de atât, le poate ajuta să se simtă bine în pielea lor și mult mai frumoase. Un accesoriu de nelipsit pentru aceste poze? Un halat damă satin, care să-ți permită atât să te simți confortabil, dar și să te simți bine în pielea ta și să-ți iei forțele de care ai nevoie pentru seara ta specială.

       Acest halat damă satin poate fi purtat cu ușurință și de către domnișoarele de onoare, care te vor însoți în cele mai importante și emoționante clipe, dar mai ales, care se vor asigura că vei fi gata la timp pentru evenimentul tău special. Și astfel, urmărind toate aceste recomandări pentru noaptea nunții – ai certitudinea că lucrurile devin mai simple decât păreau la început.

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!