NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Arta somnului – trucuri pentru cel mai bun răsfăț

Arta somnului – trucuri pentru cel mai bun răsfăț

 

În ciuda tuturor responsabilităților din viața personală sau profesională, cert este că fiecare dintre noi își dorește, la final de zi, să aibă parte de acele momente de relaxare și de liniște. Și dacă stăm să ne gândim, aceste momente devin un ”must have”, pentru că fiecare femeie merită să aibă parte și să simtă acel răsfăț care o ajută să se încarce de energie pozitivă, chiar din confortul locuinței.

Ai nevoie de trucuri pentru o relaxare profundă și pentru momentele de răsfăț la care aspiri, poate de prea mult timp? Iată recomandările noastre:

  1. Bea un ceai cald înainte de somn

Ceaiul cald este metoda potrivită la care poți apela, pentru a-ți relaxa organismul, în primul rând. Odată ce organismul și corpul tău se bucură de starea de relaxare, implicit, îți va fi și ție mai ușor să te liniștești la nivel psihic și emoțional. Un ceai cald te poate ajuta să scapi de starea de încordare și de tensiune, dar mai ales, este pregătirea pe care o acorzi corpului tău pentru momentele care urmează: mai exact, acelea în care te vei putea bucura de un somn odihnitor.

  1. Nu exclude o baie caldă înainte de somn

Pe lângă ceaiul cald, nu este exclus nici să te bucuri de o baie fierbinte. Dacă ești o persoană care iubește băile lungi și relaxante, nu exclude să apelezi la acele săruri care te-ar putea ajuta să te bucuri de un moment de răsfăț în adevăratul sens al cuvântului. Precum în cazul ceaiurilor calde, această baie te ajută să te relaxezi, să elimini starea de tensiune și de încordare, astfel, organismul tău este pregătit să se bucure de acel somn odihnitor de care are nevoie pentru a căpăta forțe proaspete.

  1. Folosește uleiurile esențiale și bețișoarele parfumate

Uleiurile esențiale și bețișoarele parfumate sunt potrivite somnului odihnitor și momentelor în care dorești să te bucuri de răsfăț, mai ales raportându-ne la efectele pozitive pe care acest truc le poate aduce la nivel psihic și emoțional. Uleiurile esențiale pot fi alese în consens cu dorințele și nevoile pe care le ai, și astfel, atmosfera camerei în care urmează să dormi poate deveni una armonioasă, potrivită pentru tine și pentru a crea starea de bine și de relaxare de care ai nevoie. 

  1. Aerisește camera în care urmează să dormi

Dacă uleiurile esențiale sau bețișoarele parfumate nu se află în topul preferințelor tale, nu exclude faptul că poți aerisi complet camera în care urmează să dormi. Astfel, te vei putea bucura de aerul curat  și de senzația de prospețime. Ideea de a-ți aerisi camera înainte de culcare este o idee potrivită și raportându-ne la faptul că, în sine, fiecare încăpere este încărcată de anumite energii. Pentru a te asigura că elimini energiile negative înainte de culcare, deschide geamul preț de câteva minute și lasă aerul curat să creează acea atmosferă relaxantă de care ai nevoie.

  1. Adoptă o ținută de noapte bună potrivită

Nu în ultimul rând, pentru a beneficia de acele momente de răsfăț de care ai nevoie și pe care le meriți, adoptă o ținută de noapte bună care să fie potrivită dorințelor tale. Dacă vrei cu adevărat să te bucuri de momentele de neprețuit de relaxare și de liniște de care aveai nevoie, ia în considerare o cămașă damă, care este confortabilă și foarte ușor de purtat. Chiar dacă pare simplă la prima vedere, adevărul este că reflectă acea ținută de noapte bună care te-ar putea ajuta să te facă să te simți bine în pielea ta și să te apreciezi, și totul fără prea mult efort din partea ta.

Ține cont că această cămașă damă, corelată cu toate celelalte metode prezentate pentru a te bucura de momente de răsfăț și de un somn odihnitor, poate deveni asul din mânecă la care vei apela în orice moment ai nevoie de timp pentru tine. Și dacă vrei cu adevărat să te bucuri de un aspect plăcut, nu exclude să porți această cămașă de noapte bună alături de un halat din satin – rezultatele vor fi pe placul tău.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!