NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Lecții de feminitate-de la cum să te porți până la ce să porți?

Lecții de feminitate-de la cum să te porți până la ce să porți?

     Pentru a putea fi feminine, trebuie să emanăm acest lucru din interior și să accentuam cu lucrurile materiale. Femeia trebuie să vadă feminitatea ca pe un  bun valoros, o parte din ea, un bun care trebuie folosit, nu trebuie să fie interpretată ca o datorie față de sine sau de o altă persoană.

Cum să te porți pentru a putea fi feminină?

     Feminitatea trebuie emanată prin toți porii. Feminitatea este neprețuită. Din păcate, societatea pur și simplu nu ne învață cum să ne folosim energia specifică, cum să fim femei și cum să o folosim ca un atuu în viața noastră. Așa că uite ce trebuie să faci pentru a putea fi feminină. A fi feminină nu înseamnă a te simți slabă. Feminitatea înseamnă putere. Deci, dacă vrei să fii mai feminină, fii puternică! Pentru a face acest lucru, trebuie să acorzi atenție sănătății tale și  să încerci să faci mai mult sport. Nu uita, o  minte sănătoasă mereu va fi într-un corp sănătos. Feminitatea înseamnă, de asemenea, grație, dacă ești gentilă, îi faci pe cei din jur să se simtă confortabil alături de tine. Și să nu uităm, oamenilor le place să intre în contact cu femeile jucășe și vesele. Zâmbește și încearcă să te comporți ca o adevarată doamnă, acest lucru poate fi ca un magnet pentru cei din jur. Nu critica, încearcă în orice situație să fii înțelegătoare cu cei din jurul tău indiferent de situație, adoptă un comportament adecvat în funcție de fiecare situație.

Nu știi ce să porți pentru a putea fi feminină ?

   Fiecare femeie este diferită. Dacă ne dorim să fim feminine, trebuie să  ne cunoaștem corpul în detaliu și să ne găsim stilul care ni se potrivește. Dacă vrem să fim feminine, trebuie să acordăm multă atenție hainelor pe care dorim să le purtăm. Trebuie să încercăm hainele simple, cum ar fi o cămașă damă satin sau chiar o rochie satinată. În ceea ce privește bijuteriile, trebuie să alegem bijuterii simple, uneori un colier sau un inel este tot ce ne trebuie pentru a ne etala feminitatea. Stilul minimalist pune accentul pe feminitate și elimină toate adaosurile prin măsurarea suprafețelor și a culorilor primare Stilul minimalist se bazează pe forme geometrice simple, colecții monocromatice fără accesorii și forme strălucitoare. Compoziția joacă un rol important, iar accesoriile completează minimalismul cu frumoase bijuterii geometrice. De asemenea, să nu uităm și de stilul clasic, care se remarcă prin modele simple, rafinate, fiind un stil puțin mai natural. Poartă haine în care te simți confortabil, dar care inspiră și încredere. O anumită piesă vestimentară sau un anumit detaliu poate fi un rezumat bun al stilului tău vestimentar. Depășește teama de ridicol care te poate determina să te limitezi. Trebuie să mergi la o petrecere și nu știi cu ce să te îmbraci? Alege o rochie clasică neagră, asortată cu un set de bijuterii fine, împreună cu un machiaj elegant care să pună în evidență trasăturile feminine. De asemenea, putem opta pentru o cămașă de damă din satin împreună cu o fustă de diferite lungimi. Lenjeria intimă, trebuie să fie pe măsură, piese satinate cu inserții de dantelă, în culori neutre pot fura inima oricui. Și să nu uităm, feminitatea trebuie să vină și din interior.

    În zilele noastre, societatea acceptă faptul că femeile sunt într-o măsură egale bărbaților, însă multe dintre acestea înțeleg greșit acest concept, uitând să fie feminine și delicate. Niciodată nu este prea târziu să învățăm cum să fim feminine. Ca să fii feminină trebuie să fii puternică, cuceritoare, dorită și nu în ultimul rând să te simți bine în pielea ta – și toate aceste aspecte pot fi conturate cu ușurință cu ajutorul unei cămașă damă satin. Astfel, feminitatea ține de atitudine și de tot ce ne definește pe noi ca și femei, de la mersul elegant, până la hainele pe care dorim să le purtăm.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!