NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Vestimentație spital - ce să ai de rezervă pentru când ești bolnavă

Vestimentație spital - ce să ai de rezervă pentru când ești bolnavă

 

  Bagajul pentru spital trebuie făcut cu ceva timp înainte, indiferent dacă mergem pentru a ne face un set de investigații sau pentru a suferi o intervenție chirurgicală. Astfel, putem să evităm situația neplacută în care descoperim faptul că am uitat ceva.

Ce haine trebuie să ai la tine?

  În primul rând, toate hainele pentru spital trebuie să fie lejere, comode și de preferat din bumbac. Ca și îmbrăcăminte de noapte trebuie să avem la noi, fie o pijama formată din pantaloni cu o bluză sau tricou, în funcție de sezon, sau o rochie de noapte din bumbac. Putem să ne luăm de asemenea, un halat tot din bumbac, pentru a ne fi mai ușor să ne îmbrăcăm după ce ne facem duș. Ca și haine, putem fie să optăm pentru un halat damă în care să stăm pe tot parcursul zilei sau  alte haine lejere.

  Există anumite haine necesare pe care trebuie să le ai, însă și pentru acestea trebuie să avem mereu o rezervă, în funcție de timpul pe care îl petrecem în spital. Ca și pijamale, trebuie să încercăm să avem cel puțin trei seturi, în cazul în care stăm maxim o săptămână. În ceea ce privește acest halat damă, putem să optăm pentru două, unul pentru baie și unul pentru stat pe parcursul zilei, fiind dintr-un material pufos și lejer, astfel ne ajută să ne simțim confortabil pe tot parcursul zilei. De asemena, hainele pe care le folosim pe timpul zilei, trebuie schimbate minim odată la două zile. În cazul în care nu dorim să le schimbăm zilnic, trebuie să optăm tot pentru haine largi și confortabile, neapărat din bumbac. Lenjeria intimă este și aceasta o piesă vestimentară, de care nu ne putem lipsi, de aceea trebuie să încercăm să avem mereu câteva piese în plus pentru orice eventualitate. Trebuie să încercăm să evităm haine din materiale textile care nu sunt benefice și să încercăm să optăm pentru haine făcute în totalitate din bumbac, satin natural sau dacă dorim și din in, fiind un material ușor și răcoros inedit pentru zilele călduroase de vară. Hainele trebuie spălate și călcate la temperaturi mai mari, acest lucru sterilizând hainele, având în vedere că putem să mergem în spital și pentru o simplă operație, este bine să optăm pentru haine largi și curate pentru a putea combate microbii. În cazul în care ne internăm în spital în sezonul rece, nu uita să ai la tine șosete lungi si călduroase, tot din material de bumbac, cu o țesătură simplă sau dintr-un material ușor pufos.

  Ce trebuie să avem în plus de vestimentație?

    De asemenea, nu trebuie să ne lipsim nici de trusa pentru igiena personală cum ar fi periuța de dinți, săpun , șampon, papuci și multe altele.  Încercați să aveți la îndemână și obiecte care să vă facă să uitați din când în când că sunteți în spital, ca de exemplu o carte sau chiar o tabletă pe care poți viziona un film. În cazul produselor de igienă personală putem să ne luăm câteva produse de rezervă, însă nu prea multe pentru a evita încărcarea bagajului cu prea multe produse extra.

    Astfel, bagajul pentru spital trebuie făcut din timp pentru a ne asigura că nu uităm absolut nimic, de la acte necesare (cartea de identitate, cardul de sănătate, biletul de internare etc), la lucrurile de igienă personală, până la îmbrăcăminte. Așadar, atunci când ne internăm în spital să nu uităm să ne luam mai multe haine și obiecte de rezervă, pentru a putea evita orice situație neplăcută, și astfel putem ajunge la o concluzie relevantă - mai bine mai multe, decât să fim la limită. Ține cont să iei alături de tine și acele ținute simple de noapte bună, pentru ca somnul să fie unul odihnitor și pentru a reuși să te bucuri de confortul meritat.

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!