NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Lenjeria de noapte damă - de ce trebuie să îi acorzi atenție?

Lenjeria de noapte damă - de ce trebuie să îi acorzi atenție?

Lenjeria de noapte damă – accesoriul potrivit pentru fiecare femeie. Iată de ce!

Fiecare femeie este unică în felul ei și fiecare acordă o atenție diferită lenjeriei de noapte: fie preferăm eleganța și alegem ceva fin, pudrat, care ne spune povestea în note de mătase, dantelă sau voal, fie mergem pe ceva comod, care să ne permită să ne bucurăm de libertatea timpului liber petrecut între așternuturi. 

    Indiferent de direcția pe care o alegem, este bine să acordăm atenție acestui amănunt pentru că ne definește orientarea noastră spre îngrijirea personală.

    Ce este îngrijirea personală în acest sens? 

    Este o parte a rutinei noastre care stabilește relația pe care o avem cu sinele. Băile lungi, cremele pe care le aplicăm, muzica liniștitoare și un material plăcut care să ne atingă pielea, fac parte dintr-un set extrem de important de tabieturi sănătoase.

    Lenjeria de noapte damă vine în forme, dimensiuni și lungimi diferite, ceea ce face personalizarea cu atât mai ușoară. Pentru femeia romantică, un furou de voal semitransparent ascunde ceea ce este evident și pune în lumină senzualitatea. Un halat de matase ar putea completa perfect această imagine, dar de asemenea, ar putea ascunde și lipsa unei cămăși de noapte, pentru un moment mai jucăuș.

   Ce materiale alegem pentru lenjeria de noapte damă?

   Când vine vorba despre materialul potrivit, acesta este un pas extrem de important. Cele mai dorite de către doamne sunt satinul, bumbacul și mătasea. Halatele de damă pot fi făcute din satin, un material care este ideal pentru aceste piese vestimentare, deoarece trăsatura sa specială este că absoarbe și îndepărtează umezeala de pe piele și oferă senzația de răcorire. În plus, este ușor de spălat, lasă pielea să respire și nu o irită, fiind extrem de potrivit pentru persoanele cu alergii cutanate.

    Putem alege și halate de damă de bumbac, care vin cu propriile lor caracteristici minunate. Spre deosebire de alte materiale, bumbacul lasă pielea să respire extrem de bine, în special în perioadele calde, astfel oferind senzația de confort și relaxare. Acestea sunt printre cele mai rezistente materiale din punct de vedere al spălarii la temperaturi ridicate. Halatele de bumbac sunt foarte placute la atingere, confortabil de purtat, rezistente la rupere, poate singurul inconvenient fiind acela că se șifonează mai usor decât satinul.

    Mătasea este o fibra specială cu caracteristici unice, faimoasă pentru versatilitatea și finețea sa.

De aceea, cele mai apreciate halate de damă sau lenjerii de noapte sunt de mătase. Aceasta a fost folosită ca un simbol al prosperității, încă din cele mai vechi timpuri.

    Lenjeria de noapte damă poate fi alcatuită și din top și pantaloni scurți, în cazul în care confortul este pe primul loc. Bineînțeles, și în acest situație există variante romantice sau casual, pentru că nimic nu bate o pereche de pantaloni scurți de mătase dacă vrei să te simți sexy.

   Pentru persoanele conservatoare, cele mai indicate lenjerii de noapte ar fi cele compuse din doua piese, pantaloni lungi si cămașă, lejere și comode, care permit o relaxare completă și un somn odihnitor.

    Ca o completare a vieții stresante pe care o trăim zi de zi, este important să acordăm maximă atenție timpului liber pe care îl petrecem noi cu noi, fie că este vorba despre a citi o carte, a bea un ceai sau de ce nu, un vin bun și nimic nu spune mai multe despre cât de tare ne iubim, decât felul în care stăm îmbrăcate în casă, nu-i așa? Astfel că importanța pe care o acordăm vestimentației nu trebuie să se rezume la ținutele cu care ne prezentăm la anumite evenimente din viețile noastre, ci din contră, să cuprindă și elementele în care ne petrecem timpul acasă, realizând activitățile noastre preferate sau bucurându-ne de odihna din timpul nopții. 

    

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!