NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Idei de Petreceri de Revelion și Sfaturi pentru Planificarea lor

Idei de Petreceri de Revelion și Sfaturi pentru Planificarea lor

Începutul Anului Nou cere o sărbătoare de neuitat alături de familie și prieteni!


Petrecerile de Revelion, fie ele intime sau grandioase, sunt mereu pline de surprize și energie incitantă. Bucură-te de Anul Nou de această dată găzduind o întâlnire distractivă cu ajutorul acestor idei ușoare de planificare a petrecerilor.

 

Idei pentru Petrecerea de Revelion

Când vine vorba de planificarea petrecerii de Revelion, începe cu alegerea unei idei de petrecere sau a unei teme. Ideea ta de petrecere va da tonul pentru mâncarea, băuturile și decorațiunile tale, așa că asigură-te că alegi o idee care se potrivește stilului și bugetului tău de petrecere. Aceste idei de petrecere îți vor face numărătoarea inversă pentru Anul Nou una memorabilă.

 

  • Găzduiește o petrecere de Revelion acasă: organizează o petrecere intimă și distractivă chiar la tine acasă. O întâlnire la tine acasă te poate inspira să fii creativă și să ai parte de un proces de planificare a petrecerii mai puțin stresant.

 

  • Închiriază o locație: Fă totul anul acesta găzduind o mare petrecere de Revelion într-un spațiu sau un loc privat. Aceasta este o idee grozavă de petrecere dacă ai omis să organizezi o petrecere cu ocazia Zilei Recunoștinței sau Crăciunului. Deoarece va trebui să trimiți invitații de Anul Nou pentru această seară, începe să planifici petrecerea imediat după Ziua Recunoștinței și trimite invitațiile până în a treia săptămână a lunii decembrie.

 

  • Petrecere în pijama în familie: Ia floricelele de porumb și câteva dintre filmele tale preferate pentru o noapte în familie. Probabil că ai primit pijamale de Crăciun, așa că este o idee grozavă să găzduiești o petrecere confortabilă în pijamale cu familia. Dacă nu ai primit cadou o pijama de damă potrivită pentru petrecerea de revelion, poți să-ți comanzi una chiar acum de pe Adictiv.ro.

 

Idei de mâncare și băutură de Revelion

Combină simplitatea cu creativitatea pentru ideile tale de mâncare și băuturi pentru Revelion. În loc să servești o cină completă, oferă oaspeților alimente delicioase care sunt ușor de cumpărat și care nu necesită multă preparare. De asemenea, poți amenaja un bar cu trei până la patru tipuri de băuturi sau poți lăsa oaspeții să-și facă singuri băutura. 

 

Idei de decorațiuni pentru petrecerea de Revelion

Decorarea petrecerii tale este unul dintre cele mai plăcute aspecte ale procesului de planificare a petrecerii. Tu și o prietenă vă puteți uni forțele cu o zi înainte de petrecere și puteți decora cât mai mult posibil pentru a-ți ușura volumul de muncă din ziua de Revelion. Decorațiile pentru noapte ar trebui să fie festive și strălucitoare, astfel încât să poți crea un mediu plăcut și de sărbătoare. Dacă bugetul tău este modest, nu te simți presată să exagerezi.

 

În cele din urmă, nu uita să planifici jocuri pentru petrecerea de Revelion, cum ar fi karaoke, pictură sau ghicirea rezoluțiilor de Anul Nou! Îți poți distra oaspeții organizând jocuri și activități incluzive care vor deveni amintiri plăcute. Dacă participi la o petrecere de Revelion, nu uita să-i faci cadou gazdei o felicitare, alături de o pijama de damă sau de o cămașă de noapte de pe Adictiv.ro

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!