NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să alegi pijamalele potrivite pentru un somn odihnitor?

Cum să alegi pijamalele potrivite pentru un somn odihnitor?

Menținerea unui program normal de somn este destul de ușor de realizat, dar asigurarea unui somn confortabil și profund nu e atât de ușor de realizat. Mulți dintre noi practicăm obiceiul de a dormi în hainele obișnuite. Dacă ești printre aceștia, trebuie să-ți punem că ar trebui să regândești acest aspect pentru că nu știi ce pierzi. 

Da, toată lumea are dreptul să fie fancy, chiar și atunci când doarme. Așadar, acordă-ți timp să cauți cu atenție cel mai bun set de pijamale pentru tine și dă-ți voie să descoperi cât de odihnitor și profund e somnul dacă porți o ținută adecvata - pijamale. 

Există câțiva pași ușor de urmat pe care trebuie să-i respecți atunci când achiziționezi o nouă pereche de pijamale. Nu alege pijamalele doar în funcție de aspect, ci gândește-te că aceste piese vestimentare vor fi în dulapul tău pentru o perioadă destul de lungă de timp și că le vei folosi în cel mai frumos moment - atunci când dormi. 

1. În primul rând, acordă atenție MATERIALULUI

Preferința țesăturii variază de la o persoană la alta; unii vor arăta și se vor simți atât de prestigioși în pijamalele lor de satin, iar alții nici nu vor dori să audă de ele deoarece nu vor suporta senzația alunecoasă a acestuia. 

Bumbacul, de exemplu, este o țesătură ușoară și plăcută pentru vară. Cu toate acestea, dacă nu ești suficient de echipat iarna, este posibil ca bumbacul să fie insuficient. Pe de altă parte, pijamalele de damă din satin, chiar dacă sunt puțin mai costisitoare, îți pot regla căldura corpului în funcție de vreme.

2. Nu-ți uita PICIOARELE 

Picioarele tale fac și ele parte din ecuație; deci, asigură-te că le incluzi în următoarea achiziție. Mai ales în anotimpurile reci, îți vei da seama că un picior cald este egal cu un somn bun. Ia-ți o șosetă ușoară, care să-ți încălzească picioarele noaptea, dar să nu le supraîncălzească. Unele pijamale cu picioare pot fi luate în considerare dacă sunt suficient de largi și nu cauzează nicio restricție; ultimul lucru pe care ți-l dorești este să te simți încarcerat în hainele tale de dormit!

3. Devin-o CREATIVĂ   

Scapă de pijamalele vechi și gri și răsfață-te cu un set nou și la modă. Culorile, desenele și stilurile sunt fără margini. Poți alege să fi nervos, romantic, distractiv, cu toate florile sau poți alege chiar și o pijama personalizată! Lasă-ți creativitatea să aleagă ceea ce dorește; nimeni nu te poate judeca pentru ceea ce porți pe timpul nopții. 

Vizitează site-ul nostru pentru a alege un set - sau poate mai multe, de pijamale. Avem diverse modele de pijamale de damă din satin care abia așteaptă să facă parte din colecția ta! 

Alegerea pijamalelor perfecte nu este o sarcină simplă; este mult mai mult. Este o provocare să alegi îmbrăcămintea de dormit potrivită, care să-ți ofere un somn profund și care este exact ceea ce meriți, așă că acordă-i puțin timp. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!