NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să lucrezi confortabil stând în pat?

Cum să lucrezi confortabil stând în pat?

Cu tot stresul și incertitudinea cauzate de pandemie, este tentant să lucrezi din pat în pijamaua ta cea mai confortabilă. Este lucratul stând în pat cu adevărat cea mai inteligentă mișcare? Depinde pe cine întrebi. 

Ar trebui să lucrezi stând în pat?

Lucratul din pat nu este ceva recomandat de chiropracticieni sau terapeuți fizici. Aceștia spun că este aproape imposibil să ajungi într-o poziție ergonomică corectă pentru a lucra. 

Dar dacă acest lucru te va ajuta să îți sporești starea de spirit și să-ți ușurezi o parte din tensiune, atunci poate că ar fi bine să te răsfeți și să lucrezi stând în pat. Chiar dacă acest lucru nu este atât de grozav pentru gât și spate, lucrul din pat te poate ajuta să-ți îmbunătățești performanța la locul de muncă. 

Studiile ne arată faptul că mulți oameni celebrii au fost extrem de productivi lucrând stând în pat. Chiar și Winston Churchill le dicta secretarilor în timp ce zăbovea în pat savurându-și micul dejun extra-lung. 

Cel mai bun setup 

Dacă alegi să lucrezi stând în pat, iată câteva sfaturi care te-ar putea ajuta să faci acest lucru cât mai eficient posibil - fără a ajunge la un caz major de dureri de spate. 

Ridică-te frecvent

Tozer recomandă ca oamenii care lucrează din pat să se ridice la fiecare 15-20 de minute pentru a-și schimba poziția și a se deplasa. Păstrează lucrurile despre care știi că ai putea avea nevoie (cum ar fi un încărcător de telefon sau o ceașcă cu apă) în altă cameră pentru a te încuraja să re ridici mai des. 

Folosește un suport pentru laptop

Utilizarea unui suport pentru laptop te poate ajuta să lucrezi într-o poziție mai verticală, mai degrabă decât să fi complet orizontală. Folosind un suport vei putea să utilizezi chiar și un mouse în timp ce lucrezi. 

Investește într-un pat reglabil

Cu cât un pat îți oferă mai multă susținere, cu atât este mai de ajutor. Un pat reglabil poate ajuta la ameliorarea durerilor de spate, refluxului de acid și chiar la reducerea sforăiturilor, deci este util chiar și dincolo de zi. 

Limitează cât de des lucrezi din pat

Specialiștii recomandă ca oamenii să limiteze munca stând în pat la cel mult două zile pe săptămână, iar aceste două zile nu trebuie să fie secvențiale. În acele zile trebuie să te asiguri că te ocupi și de celelalte activități de zi cu zi - spală-te pe dinți, mănâncă. 

Pijamalele potrivite

Pentru a-ți face ziua de lucru mai comodă, vei avea nevoie și de un set de pijamale pe măsură. Acestea trebuie să fie moi, blânde cu pielea și confortabile. Recomandarea noastra este să optezi pentru un set de pijamale de damă din satin. Satinul este un material ideal care-ți va lăsa pielea să respire și-ți va regla temperatura corpului. Vizitează site-ul nostru - Adictiv.ro, pentru a alege modelul preferat! 

Sperăm că sfaturile noastre o să-ți fie de folos și că vei avea parte de o zi de munca extrem de productivă, fie ea chiar și din pat! 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!