NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ce pijama trebuie să porți pentru un somn bun?

Ce pijama trebuie să porți pentru un somn bun?

Pijamalele joacă un rol important în obținerea unui somn bun, indiferent dacă ți-ai dat seama sau nu. Dacă ai probleme cu somnul, înseamnă că este momentul să acorzi atenție pijamalelor pe care le porți. Ce pijamale ar trebui să porți pentru un somn bun? Mai jos sunt câteva sfaturi care ți-ar putea fi utile.

 

Moale și netedă

Există ceva mai frumos decât să dai jos tocurile înalte, blugii aceia poate prea strâmți și să te strecori într-o pijama moale și confortabilă? O pijama bună trebuie să fie ușoară, moale și netedă pe piele, astfel încât să îți poți relaxa corpul. Având în vedere acest lucru, pijamalele de bumbac și pijamalele de satin sunt ideale.

 

Respirabilă

Unii oameni transpira mult în timpul somnului. Astfel, materialele respirabile sunt cele mai potrivite pentru a-ți regla temperatura corpului pe tot parcursul nopții și a te menține În ceea ce privește permeabilitatea, pijamalele din bumbac și satin ar fi cele mai bune alegeri.

 

Lejere, dar bine croite

Un set de pijamale de damă bun ar trebui să fie larg și bine croit. Pijamalele care sunt prea strâmte sau prea largi ar trebui evitate. Nu este surprinzător că unele pijamale largi, dar bine croite, sunt chiar potrivite pentru ieșire.

 

Nici prea groase, nici prea subțiri 

S-ar putea să vrei să arăți șic și în hainele tale de dormit și astfel preferi acele pijamale de damă din dantelă cu bretele chiar și în timpul nopților reci. Pentru un somn bun, pijamalele ar trebui să îți țină cald, dar fără a te face să te supraîncălzești. Alegerea unui set de pijamale din țesătură de flanel poate fi o opțiune potrivită pentru anotimpurile mai reci. 

 

Elasticitate bună

Pijamalele care sunt bune pentru un somn sănătos ar trebui să fie elastice, fără să te strângă sau să-ți creeze cute pe piele. Unele pijamale pot avea elastic în talie sau la mâneci. Dacă te fac să te simți inconfortabil, atunci scapă de ele.

 

Mai sus am concluzionat câteva caracteristici ale pijamalelor care sunt potrivite și favorizează un somn bun. Când optezi pentru o pijama bună, un lucru de care ar trebui să ții cont este confortul. Dacă te simți atât de bine, confortabilă și cozy în pijamalele tale, cel puțin corpul tău este pregătit pentru un somn sănătos pe parcursul întregii nopți.

 

Dacă-ți dorești un set de pijamale de damă sau o cămașă de noapte care să îndeplinească toate criteriile de mai sus, te invităm să vizitezi Adictiv.ro. Cu siguranță vei găsi ceea ce cauți!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!