NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Bagajul de maternitate - ce trebuie să conțină     

Bagajul de maternitate - ce trebuie să conțină        

Orice femeie își dorește ca în viața ei să se întâmple lucruri frumoase, să aibă loc evenimente care îi marchează  viața într-un mod plăcut, să treacă prin fiecare etapă cu brio, iar una dintre ele, poate cea mai importantă, este aceea în care devenim mame.

    Noi, femeile, încă de la naștere suntem atrase de tot ce este sensibil, suntem atrase de tot ce are legătură cu cei mici, avem acel sentiment de a fi și noi la rândul nostru mame, de a evolua alături de copiii noștri, de a fi un punct de reper, un model pentru cei care ne urmează în familie. Venirea pe lume a unui copil este o mare bucurie, este un moment unic în viața noastră, dar presupune și o mare responsabilitate. Creșterea și educarea unui copil nu este un lucru ușor, însă este extrem de frumos și de sensibil, astfel încât în momentul în care descoperi că vei deveni mămică, deja încep acele episoade de panică, o teamă constructivă, referitoare la ceea ce va urma începând cu nașterea, alăptarea, creșterea copilului tău. 

      Totul este însoțit de multe semne de întrebare. Oare voi fi mămica ideală? Oare voi face față tuturor momentelor? Oare cum va fi viața alături de micuțul meu? Dar înainte de a face cunoștință cu sufletul mic ce este parte din tine, există etapa maternității, etapa în care ești pregătită de aducerea pe lume a sa, și trebuie bine pregătit acest moment. Ca mămică va trebui să îți pregătești un bagaj care să cuprindă tot ceea ce este necesar pentru a depăși cu bine perioada petrecută în maternitate, atât pentru bebe, cât și pentru tine.

     Pe lângă obiectele de igienă sau cele necesare pentru îngrijirea bebelușului, este necesar să îți așezi în bagaj și haine potrivite pentru momentul de după naștere. Astfel, este esențial să ai cu tine haine care să te ajute să poți alăpta ușor, haine care sunt comode, care sunt ușor de îmbrăcat și purtat, pentru a avea grijă de cel mic, în acele momente delicate. Dar înainte de toate, nu trebuie să uităm că pe lângă utilitate, hainele pe care le purtăm trebuie să fie de calitate, să fie frumoase, elegante, ca noi să ne simțim în continuare aceleași femei frumoase, să marcăm acest moment într-un mod cât mai plăcut. Cel mai potrivit pentru acest episod important din viața ta, este să îți alegi pentru trusou o cămașă și un halat damă, obiecte vestimentare pe care dacă le alegi cu un croi potrivit, dintr-un material de calitate, material care să se așeze frumos pe corpul tău, care să te definească, cu siguranță momentul maternității va fi unul de excepție

     Atât halatul de damă, cât și cămașa, sunt obiecte vestimentare care te ajută să îți păstrezi latura feminină, chiar și în aceste momente mai delicate. Sunt accesibile în sensul că îți oferă confortul, lejeritatea de care ai multă nevoie în momentele petrecute alături de micuțul tău. Materialele din care sunt croite sunt niște materiale delicate, dacă vorbim despre satin sau bumbac, sunt  materiale moi, plăcute la atingere și care dau bine pe corpul tău. 

      Acest  moment important al vieții tale, al nașterii copilului, nu trebuie decât să te bucure, să nu îți stânjenească cu nimic fericirea și luând în calcul faptul că în timpul sarcinii corpul tău a suferit modificări, că nu mai ai aceeași talie de dinainte,  este necesar să alegi o cămașă de noapte lejeră, peste care să așezi un halat damă care poate  fi  legat în talie. Vei obține un efect deosebit, vei afișa imaginea unei mămici atentă la detalii, elegantă, modernă, imaginea a unei mămici căreia îi pasă de aspectul fizic și care nu uită în niciun moment despre ce este vorba, despre ea și despre micuțul ei.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!