NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

3 greșeli adesea întâlnite în ținuta de noapte bună

3 greșeli adesea întâlnite în ținuta de noapte bună

  Stilul vestimentar este printre aspectele pentru care ne facem adesea griji, întrucât are o semnificație aparte pentru fiecare persoană și în plus, este o parte din noi, motiv pentru care trebuie să ne reprezinte. Dar cu toate că ne cunoaștem atât de bine, știm ce apreciem și ce ne dorim, orientarea spre un singur stil este dificilă, în special pentru că de-a lungul vieții ne schimbăm constant și la fel o fac și toate lucrurile care țin de personalitatea noastră. O schimbare aduce o alta și astfel, fiind noi diferiți pe parcursul vieții și preferințele noastre vor fi diferite de la o etapă la alta. Însă ce va rămâne cu siguranță neschimbat este dorința de a fi la modă, de a ne îmbrăca în conformitate cu trendurile actuale, de a avea ținute adaptate la perioada contemporană și de a nu da greș. 

  Și dacă te gândești că este vorba strict despre ținutele pe care le purtăm în afara propriei locuințe, îți reamintim cât de importante sunt hainele pentru acasă, acele obiecte vestimentare lejere care ne asigură confortul bine meritat și de asemenea, mult așteptat. Ținutele pentru casă și cele în care ne bucurăm de o noapte bună, care pot fi la fel sau complet diferite, au o semnificație deosebită și o influență mare asupra felului în care suntem privite de membrii familiei, de prietenii care ne vizitează și cel mai important, asupra stimei de sine și încrederii pe care o avem în propria persoană.

   Totuși, de multe ori, chiar dacă realizăm importanța pe care o au, din cauza lipsei de timp și a epuizării, ajungem să fim ignorante sau să tratăm cu superficialitate ținutele de noapte bună, și facem greșeli de care uneori nici nu ne dăm seama. Haide să descoperim împreună 3 greșeli adesea întâlnite în acest tip de ținută. 

       Combinarea incorectă a pieselor vesimentare 

   Adesea, atunci câand ajungem acasă după o zi grea, din dorința de a schimba cât mai repede hainele pe care le-am purtat la locul de muncă și la întâlnirile la care a trebuit să ajungem, ne folosim de acele ținute care ne sunt la îndemână. Astfel, alegem unul dintre tricourile noastre preferate, pantalonii în care ne simțim confortabil și în zilele răcoroase alegem și un cardigan din material moale, care să ne permită să ne bucurăm de odihnă. Lejeritatea este asigurată, dar cum rămâne cu look-ul final? Primul lucru de care trebuie să ținem cont este ca hainele să fie asortate, astfel încât să purtăm inclusiv acasă ținute la modă. 

        Alegerea incorectă a culorilor și modelelor

    Când vorbim despre o pijama damă, modelul ales are o semnificație proprie. Prin intermediul acestuia putem transmite o mică parte din personalitatea noastră. Așadar, imprimeurile trebuie să ne reprezinte și este de preferat să nu fie un model prea încărcat, care să obosească ochiul și mai mult, să fie greu de asortat. De asemenea, culorile trebuie alese atât în funcție de preferințe, cât și ținând cont culoarea părului, a ochilor și nuanța tenului. Și să nu uităm de culorile vedetă, care sunt de o eleganță aparte și care scot ținuta din anonimat. Roșul aprins, verdele smarald, nuanțele pastelate și cele nude, sunt printre cele mai îndrăgite și alese de către femei, atunci când vine vorba de ținutele pentru noapte bună.

       Măsurile care nu corespund

   Alegerea unei pijamale este făcută de multe ori aleatoriu, fără prea multă atenție asupra detaliilor, însă niciodată nu decidem înainte de a proba sau de a consulta specificațiile din tabelul de măsuri. Pentru a nu da greș, avem nevoie de o pijama damă care să fie ideală pentru silueta noastră, care să pună în valoare formele corpului și să ascundă micile defecte și astfel, vom obține o ținută perfectă în care să avem parte de confortul mult dorit. 

     

      

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!