NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Zilele ploioase de Noiembrie ar putea deveni puțin mai bune

Zilele ploioase de Noiembrie ar putea deveni puțin mai bune

Cu toții am auzit zicala că ploile de noiembrie aduc zăpada de decembrie, dar în timp ce așteptăm cu răbdare ca zăpada să înveselească peisajul, mai avem de-a face cu niște zile ploioase înfiorătoare din noiembrie.

Așadar, ce ar trebui să faci în timp ce aștepți zilele mai bune? Ei bine, am putea oferi idei tipice, cum ar fi coacerea de prăjituri cu ciocolată sau organizarea unui maraton de film, dar am dori să îți oferim ceva inspirație. Există lucruri pe care le-ai amânat sau ai vrut întotdeauna să le faci, dar nu ai găsit timp? Profită de vremea nefavorabilă din noiembrie pentru a aborda acele lucruri care nu sunt în rutina ta obișnuită. Avem câteva idei grozave de lucruri de făcut, care ar putea face ca timpul să treacă mai repede.

Organizează albume foto de familie. Cei mai mulți dintre noi încă mai au cutii cu poze ascunse din vremuri trecute. Înainte de era dispozitivelor mobile, Instagram și rame digitale, foloseam camere și filme pentru a surprinde evenimentele din viață. Chiar și cu toate progresele tehnologice uimitoare, nu există cu adevărat nimic mai bun decât să poți răsfoi un album foto adevărat plin de amintiri prețioase. Iată șansa ta de a aduna totul, de a-ți organiza fotografiile și de a crea un suvenir de familie pe care să-l poți transmite generațiilor viitoare.

Sună-ți vechii prieteni. De câte ori te-ai gândit „Ar trebui să mă adresez acestei persoane” sau „Nu am mai vorbit cu această persoană de mulți ani?” O zi ploioasă este momentul perfect pentru a reface conexiunile care poate par pierdute. Indiferent dacă îi contactezi prin intermediul rețelelor sociale, îi suni sau te așezi și scrii o scrisoare de modă veche, este minunat să vorbești cu persoanele cu care nu vorbești în mod regulat sau cu care ar trebui să vorbești mai des. Nu știi niciodată a cui zi o vei face mai bună cu un simplu „bună ziua.

Invață ceva nou. Dacă întotdeauna ți-ai dorit să înveți o a doua limbă sau să devii mai bun la ceva din punct de vedere tehnologic, zilele ploioase în care stai închisă în casă sunt oportunitatea perfectă pentru a face exact asta. Poți găsi orice online. De la cursuri la videoclipuri cu instrucțiuni și nu numai. Vrei să înveți cum să faci lumânări sau să cânți la un instrument? Există o lume de informații la îndemâna ta. Trebuie doar să le cauți.

Stai în pat toată ziua. Aceasta poate să nu pară o sugestie productivă, dar o zi bună de odihnă poate face o mare diferență în ceea ce privește atitudinea, nivelul de stres, emoțiile și bunăstarea generală. Desigur, nu trebuie să dormi toată ziua. Poți să citești, să te uiți la televizor sau pur și simplu să stai întins acolo și să asculți picăturile de ploaie care lovesc acoperișul în timp ce ești în pijamaua de damă favorită. 

Poți chiar să faci acest lucru îmbrăcată într-o nouă pijama sau cămașă de noapte. Poate chiar într-una din satin de pe Adictiv.ro.

Rearanjază-ți mobila. Poate te-ai gândit de ceva vreme că fotoliul ar arăta mai bine în cealaltă parte a camerei sau că comoda pur și simplu nu arată bine în spațiul în care se află. Acum este șansa ta de a experimenta. Care este cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla? 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!