NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Top 5 modele de pijamale potrivite pentru o ținută stylish

Top 5 modele de pijamale potrivite pentru o ținută stylish

 

   În general, pijamalele sunt piesele vestimentare cele mai comode, care asigură un somn liniștit si odihnitor. Când discutam despre pijamale, cu siguranță tuturor ne plac pijamalele comode și usor de purtat, însă să nu uităm și celălalt aspect important, pijamalele stylish. Astfel, pijamaua trebuie să inspire atât o doză de confort, cât și să fie plină de culoare, energie și cu o notă de eleganță. Este foarte important să schimbi pijamalele plictisitoare și să incerci să te joci cu texturi, culori și modele.

  Pijamalele din satin, cele mai stylish pijamale ale momentului.

   Fie că ne referim la pijamale din satin alcătuite din cămașă și pantaloni drepți , rochițe de noapte, pantaloni scurți si tricou, acest tip de pijamale fabricate din satin, au o nota incredibilă de eleganță, dar sunt si extrem de benefice. Satinul este cu siguranță o țesătură de lux pe care o poți găsi în aproape orice mercerie, care este cunoscută pentru materialele înalt calitative. Atunci când vorbim de satin putem să ne referim la satinul natural sau la cel sintetic, care poate fi mai rece, ceea ce poate fi un lucru extrem de avantajos în sezonul cald. Cât despre pijamalele din  satin natural sunt singurele care  oferă o senzație luxurioasă,  îmbrăcând corpul într-un val de finețe. Țesătura moale și netedă oferă corpului o plăcere si îngrijire fără margini. Fibrele din satin mențin atât pielea hidratată pe tot parcursul somnului, cât  și o temperatură a corpului potrivită. Dacă dorești o pijama care să îți asigure un somn liniștit, care este de asemenea benefică pentru piele și poate fi o pijama extraordinar de stylish, care poate fi folosită atât la petrecerile în pijamale, și te va face să te simți în centrul atenției, atunci îți recomand cu tot dragul pijamaua din satin. Și să nu uităm, pijamaua din satin poate fi purtată și pe stradă în cazul în care este accesorizată corect.

Pijamalele pufoase din bumbac, potrivite pentru sezonul rece.

  Când ne gândim să achiziționăm o pijama, ne gândim sa fie stylish, comodă, durabilă, dar și dintr-un material bun. Pijamelele din bumbac nu sunt pretențioase si cu siguranță nici scumpe, bumbacul fiind un material potrivit pentru persoanele alergice, lăsând pielea să respire. Pijamalele pufoase, sunt extraordinare pentru sezonul rece țin de cald și sunt relaxante. Atunci când discutăm despre sezonul rece, pijamalele pufoase sunt cele mai stylish pentru acest sezon, iar lucru acesta poate fi întâlnit atât la copii, cât și la adulți. Regăsim destul de multe poze făcute de către oameni in Ajunul Crăciunului, lângă brad, îmbrăcați în pijamale pufoase cu model simplu sau cu diferite modele potrivite acestui sezon: brăduți, moș crăciun, reni, în diferite culori de la alb până la roșu aprins.

   Pijamalele din in

   Materialul din in are o țesătură de înaltă calitate, potrivit pentru sezonul cald. Este un material hipoalergenic, indicat pentru persoanele care au o piele sensibilă. Pijamalele din in sunt extraordinar de comode, care pot fi purtate la fel ca și cele din in, și în afara locuinței, sunt niște pijamale versatile datorită materialului, cât și modelului sau culorii pe care îl poate avea, de la un material simplu în culori neutre, la un material puțin mai colorat cu modele diverse.

   Pijmalele din mătase, materialul iubit de toată lumea.

       Pijamalele din mătase nu s-au demodat niciodată, chiar dacă mătasea este un material destul de scump, acest tip de pijamale au fost purtate de-a lungul timpului. Pantalonii evazați cu maiou, dar și celelalte piese cu inserții de dantelă.

   Pijamale supradimensionate

  Preferi o pijama damă în care să arăți și să te simți extraordinar de bine fără a face un efort, atunci este timpul să începi să porți o pijama supradimensionată. Pijamalele supardimensionate de preferat de in sau din bumbac, sunt piese extrem de chic, care pot fi purtate. Pentru un look și mai chic, putem să optăm pentru o cămașă supradimensionată cu nasturi finuți, împreună cu o pereche de pantaloni simpli.

   Așadar, principiile modei afirmă faptul că pijamaua nu trebuie redusă doar la o piesă de îmbrăcăminte confortabilă, ci este o piesă plină de stil și farmec care poate fi asortată cu diverse piese vestimentare, accesorii și multe altele, rezultând un look inedit.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!