NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Top 5 modele de camăși de noapte potrivite pentru o ținută de noapte perfectă

Top 5 modele de camăși de noapte potrivite pentru o ținută de noapte perfectă

 

   Cămașile de noapte, din diverse materiale, modele și culori nu sunt doar confortabile, dar și moderne, inedite, potrivite în orice anotimp, permit libertate deplină în timpul somnului. Putem să ne jucăm în funcție de anotimp cu lungimea cămășii, cu materialul, cât și cu modelul, accesorizând cu diverse lucruri, făcând dintr-o cămașă simplă de noapte, un look inedit. Cămașa de noapte care te face să te simți la fel de bine pe cât arăți.

Cămașă din satin

   Cămășile din satin dau o notă simplă de eleganță, indiferent de modelul pe care îl preferați, cu dungi, imprimeuri florale sau simple, care vin atât pe corp, cât și cele largi potrivite pentru orice tip de siluetă. Indiferent de anotimp, cămașa din satin dă o notă de senzualitate si finețe, protejând pielea pe tot parcursul serii. Ca și croială clasică pentru cămașa din satin ar fi croiala dreaptă cu guler în formă de V, nasturi rafinați și cu un buzunar mic și elegant în față.

Cămașă de noapte din bumbac

    Cămașa de noapte din bumbac, ușoară și moale, asigură confort pe tot parcursul serii. Camașa de bumbac, atât cu mânecă scurtă, dar și cu mânecă lungă, este o piesă care nu trebuie să lipsească din garderoba noastră, atât pentru femei, bărbați sau copii. Bumbacul este un material ușor,subțire, hipoalergenic care lasă pielea să respire, potivit pentru toate anotimpurile. Arată extraordinar indiferent dacă dorim să purtăm o cămașă de bumbac mulată sau supradimensionată, având același confort pe tot parcursul serii.

De ce să alegem cămăși de noapte colorate?

    Indiferent că alegem o cămașă de noapte cu mânecă scurtă sau lungă, important este să ne jucăm după cum dorim cu nuanțele. Ceea ce purtăm, chiar și atunci când mergem la culcare, ne influențează starea de spirit, de aceea trebuie să alegem culori adecvate pentru a putea merge la culcare cu zâmbetul pe buze. De asemenea, cămașa roșie, fie dintr-un material satinat sau din bumbac, este o piesă care nu trebuie să ne lipsească din dulap, la fel este și cămașa de culoare neagră, o piesă importantă. În funcție de trăsături putem să optăm pentru cămăși verzi, albastre, roz, culori care ne fac să ne simțim și să arătăm bine.

Cămașă cu imprimeuri

   Cămășile cu imprimeuri, emană un aer jucăuș, indiferent că vorbim despre cămăși cu imprimeuri florale, geometrice sau animal-print.În funcție de sezon putem să optăm pentru cămăși cu imprimeuri florale sau animal-print, atât vara cât și primăvara, iar pentru sezonul rece putem să optăm pentru cămășile geometrice sau pentru cele cu imprimeuri specifice sărbătorilor de iarnă.

 Cămașă de noapte cu nasturi

   Cămașa de noapte cu nasturi, este o piesă vestimentară ce trebuie găsită în fiecare garderobă. Fie că vorbim despre o cămașă lungă sau scurtă, cu buzunar sau fără, cu diferite modele, culori sau texturi, cămașa cu nasturi finuți de diferite dimensiuni cu guler în formă de V, este o piesă vestimentară versatilă care poate fi purtată mereu. Îți oferă o stare de bine și te face să te simți specială. Lucrezi de acasă și nu știi în ce să te schimbi în cazul în care ai un meeting online? În cazul în care te-ai trezit și porți o cămasă cu nasturi, eventual satinată, poți doar să o accesorizezi și o să arăți inedit.

   Cămașa de noapte  indiferent de culoare, material sau model este o piesă importantă, care ne poate salva în multe situații, ne oferă un confort desăvârșit și de asemenea, ne oferă o stare de bine, făcându-ne să ne simțim în centrul atenției, atât în casă, cât și în cazul în care o purtăm accesorizată atunci când ne dorim să ieșim la plimbare.

   

   

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!