NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ținute lejere de noapte bună în sarcină    

Ținute lejere de noapte bună în sarcină       

Perioada în care o femeie este însărcinată, poate fi pe de o parte, cea mai frumoasă experiență a vieții, însă pe de altă parte, este tumultoasă, este plină de sentimente contradictorii, de o stare de confuzie și de teama că nu suntem pregătite pentru ce urmează. Adevărul este că vom fi oricum, dar în niciun caz nu vom fi real pregătite, căci este ceva prin care trecem pentru prima dată și vine cu o mulțime de lucruri cu care nu ne-am mai confruntat. 

   Dar se spune totuși că sarcina este influențată și de propria persoană, în sensul că pe lângă schimbările firești care apar, sunt foarte importante câteva aspecte care țin de felul în care ne raportăm la noi și la ce ne înconjoară, la tot ce ne așteaptă, sau la modificările pe care le suferă corpul nostru. Totodată, este necesar să ne dăm timp, să ne acordăm mai multă atenție decât în mod obisșnuit, mai ales că nu mai suntem singure, și tot ceea ce facem, influențează și comoara care urmează să vină pe lume. Avem nevoie să ne menținem o stare bună, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic și spiritual. Și mai mult ca niciodată, avem nevoie de liniște și relaxare, de momente în care să stăm singure cu gândurile noastre, dar și alături de persoanele dragi care ne sunt alături. Vrem să ne documentăm, să cunoaștem cât mai mult din ce se va întâmpla și din ce putem face să ne ajutăm pe noi și bebelușul, dar nu o facem oricum, ci păstrându-ne în egală măsura imaginea impecabilă. 

    Aspectul fizic este la fel de important ca înainte, poate chiar mai important acum când dereglările cu care ne confruntăm și evoluția sarcinii, aduc schimbări radicale la nivel de siluetă, iar dorința de a fi în formă bună este în continuare prezentă. Dar ce putem face este să îmbrățisăm schimbarea, să ne gândim că ea va aduce o mare bucurie în sufletele noastre și că mai apoi, formele frumoase ale corpului nostru vor fi evidente din nou cu puțin efort, menținut în timp. Iar pe lângă acestea, imaginea noastră ține și de felul în care ne îngrijim, și de alegerea unor ținute care să ni se potrivească din orice punct de vedere. 

   Petrecând mai mult timp acasă, în special în ultimele săptămâni de sarcină, nevoia de a purta ținute comode, lejere, care să nu-ți îngreuneze deloc mișcările, este și mai mare, iar pentru a te bucura la maxim de confort, îți propunem să încerci o pijama damă satin. Aceasta este apreciată de multe femei, datorită aspectului său deosebit, a senzualității pe care o oferă, și datorită eleganței pe care o dă materialul prețios. Femeile însărcinate o iubesc în mod deosebit pentru senzația plăcută pe care o lasă pielii, pentru faptul că satinul nu irită și este extrem de vaporos, dându-ți șansa de a realiza tot ce ți-ai propus, fără ca ceva să te incomodeze. 

   Printre ținutele de noapte bună în sarcină, se află și această pijama damă satin, ce poate fi din două piese, adaptate pentru fieare anotimp, ori poate fi o cămașă de noapte, pe care o poți accesoriza cu halatul potrivit ca model și nuanțe. De asemenea, pentru un somn odihnitor, poți purta și halatul ca obiect singular, ori peste lenjeria intimă asortată, căci și acesta este extrem de comod, lejer, iar dacă nu îl legi în talie, vei avea parte de libertate de mișcare completă toată noaptea. Cămășile de noapte și halatele sunt cele mai confortabile, întrucât ele nu vin fixe în talie, nu au atât de multe cusături, și vor da pielii aceeași senzație pe care o oferă  o mângâiere. Astfel te vei simți răsfățată și te vei bucura de o noapte cu adevărat bună, putând să începi plină de energia ziua ce urmează. Ai grijă de tine și de cel mic, și menține o stare bună de sănătate fizică și psihică, iar în același timp, păstrează-ți imaginea de femeie rafinată.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!