NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Pijamale colorate sau de ce să alegi imprimeurile astă toamnă

Pijamale colorate sau de ce să alegi imprimeurile astă toamnă

Acasă este locul unde purtam cel mai des pijamale damă, fie vorba despre pijamale din bumbac sau pijamale din satin. Acasă este locul unde poţi fi tu, cea autentică, unde poţi face tot ceea ce doreşti fără să fii judecată, deoarece acasă te aşteaptă familia ta. 

Indiferent dacă ai avut o zi reuşită, plină de veşti bune, sau o zi încărcată, plină de responsabilităţi, abia aştepţi să ajungi la cei dragi, pentru a împărtăşi cele întâmplate cu soţul tău. Acasă este locul unde indiferent cât de grea a fost ziua ta, la finalul zilei, aici te simţi cel mai bine, aici îţi poţi reîncărca bateriile.

Cum poţi obţine comoditate maximă? Nimic mai simplu. Alege pijamale damă, fii la modă şi în casă, nu doar pe stradă. Atenţie însă, nu confunda comoditatea în pijamale, cu comoditatea în relaţia de cuplu. Nu lăsa neglijenţa să intervină şi ai grijă de tine, alege să fii sexy chiar şi la tine acasă. Dacă faceţi cumpărăturile împreuna, este cel mai probabil ca partenerul tău să îţi cunoască deja gusturile. Dacă îţi doreşti să îţi surprinzi partenerul,să schimbi rutina, alege din gama noastră variată de pijamale damă. 

Vei regăsi nenumărate modele de pijamale din materiale, precum satin, dantelă, vîscoză, bumbac, sau chiar fanel, pentru nopţile foarte friguroase.  Poţi alege chiar și un set pijamale damă, ce include trei piese, pantaloni scurţi, confortabili, în care să te simţi comod pe tot parcursul nopţii, maiou şi halat damă, ce completează perfect întreaga ţinută.De asemenea, în ceea ce priveşte halatul damă, nu este de ignorat rafinamentul şi eleganţa pe care acesta le emană, cu siguranţă te vei simţi mult mai frumoasă şi încrezătoare. 

Albe cu dungi roz sau model floral, cu buline sau  inimioare, roz, roşu, grena sau combinaţii de culori,  toate aceste modele sunt potrivite pentru a-ţi surprinde plăcut partenerul. Alege modelul care să îţi scoată în evidenţă personalitatea, te poţi ajuta de pijamalele cu imprimeuri pentru a decide ce te reprezintă cel mai bine.

Imprimeurile fac parte din tendinţele  sezonului  rece 2022-2023, fie că este vorba despre flori, animal print sau modele abstracte. Hainele pe care le purtăm în interiorul casei, pijamalele, sunt la fel de importante ca şi hainele pe care le purtăm în exteriorul casei, iar alegând să porţi diverse imprimeuri şi combinaţii de culori, vei obţine chiar o schimbare de look, mai ales dacă de obicei te rezumi la o singură culoare pentru pijamalele tale.

Atunci când îţi alegi pijamalele şi îţi plac mai multe modele din care nu ştii ce să alegi, află că poţi alege culoarea pijamalelor în funcţie de nuanţa tenului sau a părului tău. Culorile puternice, precum roşu sau verde, îţi vor scoate trăsăturile în evidenţă. Nu uita că pentru a arăta perfect în noua ta pijama, va trebui să alegi măsurile potrivite pentru aceasta. Pentru nivelul maxim de confort şi încredere în sine, ai grijă ca pijamaua să nu fie prea mulată, deoarece astfel nu te vei simţi prea comod, mai ales în timpul somnului, dar nici prea vaporoasă, pentru că vei ascunde formele corpului, iar acestea trebuie să fie puse în evidentă, nu ascunse. 

Se ştie deja că ţinutele pe care le purtăm ne influenţează starea în mod negativ sau pozitiv, în funcţie de cât de mult ne plac şi cum ne simţim în acestea. De aceea, alegerea pijamalelor potrivite este atât de importantă, pentru că în cea mai mare parte a timpului acestea sunt purtate acasă, unde trebuie să ai parte de cel mai mare confort, dar să nu  îţi pierzi în același timp rafinamentul şi eleganţa.

Alege pijamalele în care să te simţi tu, în care să fii admirată, plină de încredere, admirată, dar care să îţi ofere cel mai odihnitor şi bine meritat somn.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!