NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Pijama de damă satin - un accesoriu de poveste pentru fiecare femeie

Pijama de damă satin - un accesoriu de poveste pentru fiecare femeie

Pijama damă satin – simbolul feminității și al frumuseții.

Dacă ești femeie, probabil că ești o persoană interesată de tot ce este nou în materie de modă, iubești să fii feminină, să fii admirată oriunde pășești, în locuri publice, la job, la evenimente, dar și în interiorul casei tale. Ei bine, atunci încearcă să îmbini de fiecare dată utilul cu plăcutul. Achiziționează ori de câte ori ai ocazia obiecte vestimentare care te definesc, păstrează-ți în timp stilul vestimentar, adaptează-l la actualele tendințe, combină vechiul cu noul, dar nu renunța vreodată să fii fashion. Ținutele noastre exprimă starea de spirit pe care o avem zi de zi, înclinarea noastră către frumos, către culoare, buna dispoziție sau, uneori, dorința de a fi cu capul în nori, visători. Este inevitabil ca măcar într-o zi să nu ținem cont că geanta nu e asortată cu încălțămintea, accesoriile nu sunt tocmai cele potrivite ținutei sau pur și simplu vrem să purtăm o ținută lejeră, sport.

    Asta se întâmplă și când te întorci acasă după o zi obositoare, când vrei să te relaxezi, să uiți de stresul de peste zi, vrei să faci un duș fierbinte, să bei o cană cu ceai sau cafea și să porți o pijama ușoară. O pijama damă satin, este tot ce-ți trebuie pentru a te simți în largul tău. Pijamaua este un obiect vestimentar care, nu-ți vine să crezi, exprimă la un nivel ridicat feminitatea fiecăreia dintre noi, exprimă personalitatea, dorința de a fi frumoasă în ochii partenerului tău. Dacă știi să alegi cu gust acest accesoriu vei reuși mereu să îi cucerești pe cei din casă, vei fi în ochii fiicei tale o mamă modernă, iar în ochii partenerului acea femeie sexy, stilată, iubitoare, mereu în trend, chiar și în dormitor. 

     Atunci când îți alegi obiectele vestimentare trebuie să ai în vedere conformația ta, culoarea și lungimea părului, tenul, dar și înălțimea pentru a sublinia acele forme care te avantajează sau pentru a acoperi acele defecte pe care nu le dorești a fi lăsate la vedere. De aceleași criterii trebuie să ții cont și în momentul în care îți alegi pijamaua. Ea trebuie să exprime acceași feminitate de peste zi, să fie delicată, moale la atingere, să se plieze perfect pe corpul tău, să te reprezinte, să te îmbie la acel somn odihnitor, să ascundă acele defecte care îți dau bătăi de cap și să scoată în evidență frumusețea corpului tău în ansamblu. Pijamalele pot fi și din bumbac subțire, fin, dar nu se poate compara niciodată cu o pijama damă satin. Este delicată, ușoară și extrem de confortabilă, iar atunci când o vei îmbrăca îți vei da seama că este atuul tău în dormitor, acel accesoriu de poveste căruia partenerul tău nu îi poate rezista.

      Când vrei să menții iubirea la același nivel sau simți nevoia să schimbi ceva în relația ta, să atragi atenția iubitului tău, apelează la haine plăcute la vedere, din materiale delicate, în culori calde sau imprimeuri lipsite de extravaganță. Satinul este un material plăcut la atingere, indiferent de croiul care este folosit, va fi mereu vedetă, va transforma un simplu obiect vestimentar dedicat somnului, într-un accesoriu de poveste pentru fiecare femeie, acel obiect care exprimă feminitatea, sensibilitatea, faptul că ești o femeie înclinată către frumos, către iubire și respect de sine.

  Ori de căte ori esti în impas, în pană de idei în ceea ce privește ținuta pentru acasă sau pentru somn, ori vrei să impresionezi, să te pui în evidență, alege pijamaua din satin, va fi sigur o alegere benefică, potrivită oricărei femei, te vei simți bine în pielea ta și în prezența celor dragi.      Impresioneză cu alegerile tale, demonstrează că îți pasă, că pentru tine contează aspectul armonios, că îți dorești să fii o mamă admirată, dar și o iubită care arată mereu impecabil.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!