NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Pijama damă satin, înlocuitorul perfect al pijamalelor clasice

Pijama damă satin, înlocuitorul perfect al pijamalelor clasice

 Ești o femeie stilată ale cărei gusturi în materie de modă sunt incomparabile? Îți dorești să porți o ținută care să îți ofere o stare bună și în același timp să încânte și privirea partenerului de cuplu? O pijama damă satin este ceea ce ai nevoie.

   Ca femei, suntem mereu aranjate și pregătite să ieșim din casă cu orice ocazie care se ivește, și cel mai important, suntem la fel de pregătite și pentru momentele petrecute în liniște, acasă. Ne aranjăm timp îndelungat atunci când urmează să plecăm la locul de muncă, la întâlnirile cu prietenii și familia, ori la evenimente cu semnificație aparte și o facem în primul rând pentru noi. 

   Desigur că mereu ne interesează, măcar puțin, ce cred ceilalți, ne dorim să fie ațintite asupra noastră privirile tuturor, ne place să fim apreciate și ne încântă fiecare compliment primit și admirația celor din jur. Însă nu acesta este motivul principal pentru care ne acordăm atenție. În ciuda așteptărilor, importanța pe care o atribuie femeile acestor activități de îngrijire, este dată de respectul pe care și-l poartă, de încrederea și interesul față de propria persoană. Iar astfel de eforturi sunt făcute constant, inclusiv atunci când suntem singure în propria locuință și punem în aplicare acele idei care ne aduc măcar un moment de liniște. 

    Prin realizarea unui simplu ritual de înfrumusețare și alegerea obiectelor vestimentare potrivite pentru acasă, facem mai mult decât ne-am putea imagina. Pe lângă satisfacerea unor nevoi la nivel fizic, ne bucurăm de avantaje și din punct de vedere psihic. Utilizarea gelurilor de curățare pentru față, a cremelor, serurilor și a produselor de make-up adecvate, duc la îmbunătățiri la nivel fizic care vor fi observabile cu ușurință. Dar cum ne influențează acestea starea psihică? Este simplu, cu cât înfățișarea noastră este mai plăcută, cu atât ne simțim mai bine în pielea noastră, radiem de fericire și ne creștem nivelul încrederii de sine. 

   Același lucru se întâmplă și în cazul hainelor, dar aici situația se complică, întrucât sunt cazuri în care nu putem purta ce ne-am dori și trebuie să alegem ținute mai puțin confortabile. De exemplu, la locul de muncă, mai ales dacă acesta implică activități de lucru într-o multinațională ori companii foarte mari, cu renume, ca angajat trebuie să respecți și un dress code, care implică ținute office. Cu astfel de ținute transmitem seriozitate, eleganță, fiind extrem de plăcute vizual, însă ele sunt și destul de incomode, iar odată ajunși acasă simțim nevoia de libertate de mișcare, de ținute care să ne mângăie pielea, să fie ușoare și fine. Ce putem îmbrăca? Sigur te gândești la hainele tale preferate, din materiale moi, dar nu uita că nu este tot ce contează, ci trebuie ca ținuta finală să aibă și un aspect plăcut. 

     O pijama damă satin este soluția perfectă pentru a putea să îndeplinești toate condițiile necesare unei relaxări complete. Materialul oferă tot ce ai nevoie pentru a te putea destinde și va îndeplini toate așteptările tale, deoarece face ca pijamaua să fie potrivită pentru orice femeie, indiferent de moment. Catifelate și cu un aspect plăcut, pijamalele din satin sunt ideale pentru tine, mai ales pentru că pot fi îmbrăcate imediat cum ai ajuns acasă, ori seara, când vrei să dormi, oferind mereu lejeritate în mișcare și confort. 

    Îți dorești să încerci o experiență unică la tine acasă? Încearcă și tu pijamalele din satin și vei fi plăcut surprinsă de schimbările pe care le aduc în viața ta. Deși ai putea crede că sunt doar simple pijamale, nu este deloc adevărat, căci senzația pe care ți-o oferă satinul este una incomparabilă, o senzație la care îți vei dori să te întorci mereu. 

      

      

    

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!