NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Neglijeuri și cămăși de noapte - 5 idei potrivite pentru vara aceasta

Neglijeuri și cămăși de noapte - 5 idei potrivite pentru vara aceasta

 

       Somnul este foarte important pentru că influențează în mod decisiv starea de bine de a doua zi. Odihna joacă un rol decisiv, de aceea este indicat să dormi în cămăși de noapte  cât mai lejere și confortabile.

       Organismul are nevoie de relaxare, iar un somn lin și relaxant în neglijeuri fine îți oferă acea doză de energie de care ai nevoie. Îmbrăcămintea pe care o porți în timpul somnului este cea care îți oferă liniște deplină și somn lin.

       În mediul online găsești o largă varietate de cămăși de noapte realizate în croieli diverse și modele diferite. Indicatorul cel mai important care influențează nivelul de confort este calitatea materialului. În acest fel, vei putea găsi cămașa de noapte perfectă, care să îți ofere cele mai multe beneficii.

       Caută întotdeauna modelul care îți oferă un raport calitate-preț excelent. Look-ul atractiv este dat și de croi și conferă un plus de efect cămășii. Neglijeurile moderne se remarcă printr-o eleganță aparte și îți oferă o stare intensă de confort. Croiul lejer și decolteul rotund sau pătrat completează perfect o ținută elegantă.

       Calitatea produsului este dată de materialul din care este confecționată. O cămașă de noapte fără mâneci este ideală pentru zilele călduroase de vară. Există modele diverse de cămăși de noapte pentru femei, deosebit de atractive din punct de vedere estetic.

       Fie că optezi pentru o nuanță mai închisă sau mai deschisă, alegerea finală îți aparține în totalitate. Femeile puternice sunt cele care preferă culorile care ies în evidență, pentru că își doresc să se afirme printr-o ținută elegantă chiar și atunci când dorm. O cămașă de noapte nu foarte lungă îți oferă lejeritate deplină în timpul nopții. Bumbacul este cel mai bun material pentru a avea un somn adânc și odihnitor.

       Alege o cămașă de noapte lejeră cu mâneci lungi sau scurte și terminații asimetrice. Aceasta reprezintă alegerea ideală pentru un somn relaxant. Decolteul rotund sau pătrat completează perfect un design elegant. O cămașă de noapte excelentă este cea care are în compoziție 95% viscoză și 5% elastan. Acest material îți oferă maximă lejeritate și lasă corpul să respire.

       Neglijeurile de noapte îndrăznețe trebuie să facă parte din garderoba oricărei femei. O combinație de culori vii într-un croi lejer este perfectă pentru un somn relaxant. Și cămășile de noapte realizate din 90% poliester și 10% elastan reprezintă o alegere foarte bună din punct de vedere al calității.

       Ține cont de faptul că și mărimea este cea care asigură confortul. Dacă alegi o mărime prea mică sau prea mare nu vei putea beneficia de un grad de confort sporit. Fă o măsurătoare corectă astfel încât cămașa să se potrivească perfect.

       Neglijeurile din satin reprezintă o altă alegere inedită. Acestea sunt fine la atingere, moi și catifelate și conferă o senzație aparte de rafinament. Materialele din care sunt confecționate și croiul sunt aspectele cele mai importante de care trebuie să ții seama. Designul este un ultim indicator în alegerea finală.

       Ai vrut de mult să ai un neglijeu de noapte pentru clipe cu totul speciale ? Acum este momentul cel mai potrivit să găsești modelul mult dorit. Un neglijeu luxos din satin sau vîscoză, cu un croi seducător și nuanțe fermecătoare reprezintă alegerea perfectă.

       Dacă este decorat cu dantelă sau fundițe cu atât mai bine. Cu siguranță într-o astfel de vestimentație te vei simți cu adevărat unică și vei ieși în evidență prin frumusețea cămășii pe care o porți.

       Alege un design elegant sau casual după preferințe și crează o atmosferă relaxantă de fiecare dată când îl porți. Atunci când te simți bine se vede la suprafață, iar dacă îți par lucrurile simple care denotă o notă aparte de eleganță, atunci cu siguranță meriți din plin să te bucuri de un aspect minunat în fiecare seară. 

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!