NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Halatul clasic versus halatul din satin, tu ce alegi?

Halatul clasic versus halatul din satin, tu ce alegi?

   O nouă zi înseamnă noi experiențe și provocări, chiar dacă începutul zilei pare la fel ca oricare altul, niciodată nu știm ce ne așteaptă în continuare. Dimineața începe de cele mai multe ori într-un ritm alert, ne pregătim pentru a începe ziua plini de energie, astfel încât să putem face față tuturor sarcinilor cu care ne vom confrunta și pe care le avem de încheiat cu succes. Ne ridicăm din pat, punem peste ținuta de noapte un halat damă potrivit și dăm startul rutinei de îngrijire personală. Mai apoi ne alegem obiectele vestimentare cu care vrem să pornim spre locurile în care trebuie să ajungem, servim micul dejun, ne bem băutura noastră preferată, cafeaua, și plecăm de acasă plini de speranță. 

   Ce urmează să apară pe parcursul zilei mereu ne surprinde și cel mai des, nenumăratele sarcini ne consumă până la epuizare, produc un nivel ridicat de stres și de anxietate, uneori determinându-ne chiar să devenim ușor iritabili. Însă orice se întâmplă în aceste ore în care suntem plecați din locul nostru drag, acasă, este dat la o parte atunci când ne reîntoarcem și vine în sfârșit momentul unei relaxări bine meritate. Iar odată ajunși în propria locuință, ne dorim cu ardoare să facem ca timpul pe care îl mai avem la dispoziție până la finalul zilei, să fie unul de calitate. 

    Astfel, alegem să preparăm mâncăruri pe care le îndrăgim, să petrecem momente de liniște alături de persoanele din familie, ori împreună cu prietenii, să facem o atmosferă plăcută, ascultând melodiile care ne transformă întotdeauna stările mai puțin bune, în sentimente de bucurie. Dar cel mai important, pentru a ne simți confortabil în propria locuință, avem nevoie de acele haine comode, plăcute vizual, în care să putem desfășura orice tip de activitate. Și ce poate fi mai potrivit contextului dacă nu o pijama din satin care să ne ofere lejeritate în mișcare și posibilitatea de a face atât treburile casnice, cât și de a ne distra și de a participa la activități alături de cei dragi. 

    Pijamaua din satin aduce o mulțime de avantaje și cu siguranță este printre ținutele care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei, atât datorită materialului de înaltă calitate, rezistent,  moale, ușor, blând cu pielea, cât și a croiului special, potrivit oricărui tip de siluetă. În plus, peste aceasta poate fi pus un halat damă, din același material, care să completeze ținuta și să o scoată mai mult în evidență. 

    Halatele sunt piese vestimentare apreciate de toate femeile și sunt purtate în diverse variante, fie că vorbim despre halatele clasice, fie despre cele din satin. Dar care este diferența dintre cele două? 

    Halatele clasice sunt de obicei cele pentru baie, pe care multe persoane le utilizează cu scopul de a absorbi apa de pe corp, după o baie relaxantă, ori atunci când merg la piscină. De asemenea, halatele clasice sunt utilizate și în centrele SPA, la masaj, ori dacă sunt din materiale pufoase, sunt perfecte pentru zilele răcoroase de iarnă, în care vrem să ne odihnim și să ne încălzim totodată, menținând temperatura corpului. De partea cealaltă, halatele din satin sunt frecvent alese de femei, ca un accesoriu pentru ținutele de casă, pentru pijamalele din două piese sau pentru cămășile de noapte. Acestea oferă eleganță, rafinament, evidențiază talia și formele corpului, și pot în același timp să ascundă micile imperfecțiuni pe care nu vrem să le lăsăm la vedere. Un halat damă din satin te va ajuta să exprimi senzualitate și să porți o ținută sexy, cu care să îți impresionezi partenerul de cuplu și prin care să poți crede mai mult în tine, în puterea ta feminină. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!