NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ghidul pentru începători pentru aplicarea machiajului

Ghidul pentru începători pentru aplicarea machiajului

Dacă ți se pare că toate tutorialele de frumusețe de pe YouTube și TikTok sunt ultracomplicate, ai dreptate. Dacă ai o pungă de cosmetice plină de machiaj, dar nu ești sigură ce să faci cu toate acestea, îmbracă setul preferat de pijamale de damă de pe Adictiv.ro și continuă să citești pentru că acest ghid este doar pentru tine.

 

Cum se aplică machiajul, pas cu pas

 

  1. Începe cu crema hidratantă.

 

Indiferent de tipul tău de piele (uscat, gras sau combinat), este important să te hidratezi atât dimineața, cât și seara — și nu uita de crema de protecție solară atunci când soarele este de-a dreptul arzător.

 

  1. Aplică primer.

 

Deși nu ai nevoie de un primer în fiecare zi, acesta te ajută cu adevărat să-ți menții machiajul, mai ales într-o zi plină sau caldă. Machiajul nu va dispărea pe zonele uscate ale pielii și nu se va separa pe zonele grase.

 

Dacă ai pielea uscată, este posibil să vrei să aplici mai întâi o cremă hidratantă și apoi să aplicați primerul deasupra. Femeile cu tenul gras ar putea crede că acest primer are suficientă hidratare pentru ele. 

 

  1. Aplică fond de ten.

 

Poți aplica fondul de ten fie cu degetele, fie cu o pensula - totul depinde de nivelul tău de confort. Pentru un aspect cu acoperire completă, distribuie uniform fondul de ten pe o perie de nailon. Mai întâi aplică fondul de ten pe părțile plate ale feței și la final, cu mai puțin pe pensulă, aplică pe bărbie. 

 

  1. Aplică un corector.

 

Ca fondul de ten, poți aplica corectorul fie cu o pensulă pentru corector, fie cu degetele, dar o pensulă îți va oferi un aspect de machiaj cu acoperire puțin completă. Totuși, când vine vorba de anticearcan, nu merge prea departe, trebuie să îl aplici doar pe zonele pe care vrei să le ascunzi. Aplică corectorul sub ochi pentru a acoperi cearcănele, pornind de jos și crescând după cum este necesar. Apoi, aplică puțin pe orice pete roșii, lăsând formula să se întărească câteva minute înainte de a aplica orice tip de pudră deasupra.

 

  1. Aplică bronzer + fard de obraz.

 

Bronzerul este super versatil, deoarece poate fi folosit ca un contur sau doar o explozie de căldură, așa cum tocmai te-ai întors dintr-o vacanță la plajă. Când este aplicat ca un contur pentru a-ți sculpta obrajii și maxilarul, vrei să adaugi culoare doar acolo unde soarele ți-ar bronza fața în mod natural. Concentrează-te pe linia părului, puntea nasului și punctele înalte ale obrajilor. Conturul ar trebui să imite culoarea umbrei de pe pielea ta, așa că ai grijă să nu alegi o culoare prea profundă pentru nuanța pielii tale.

 

După bronzer, adaugă un pic de strălucire pomeților tăi cu fard de obraz strălucitor. Zâmbetul obrajilor tăi este acolo unde se aplică fardul de obraz. Prin mișcare circulară, îl amesteci pentru a difuza culoarea.

 

  1. Aplică fard de pleoape.

 

Există numeroase moduri de a farda pleoapele, dar când vine vorba de elementele de bază, există câteva lucruri de reținut. Nuanțele deschise similare cu nuanța pielii tale acționează ca bază. O nuanță mai închisă creează formă și definire, precum și conturează ochiul. Nuanțele dintre ele sunt pentru ca pleoapele să se unească perfect. Și strălucirea aia? Adăugă în colțurile interioare ale ochilor pentru a le face să pară mari și strălucitoare.

 

  1. Aplică eyeliner.

 

Există femei care nu pot trăi fără creion de ochi și cele care îl folosesc doar la ocazii speciale. Dar este întotdeauna plăcut să ai un tuș negru de bază în geanta de machiaj pe care să-l folosești atunci când simți nevoia. Poate fi punctat între gene pentru a crea o bază mai plină de gene. Folosește partea cu eyeliner lichid pentru a crea linii clare sau aripi ascuțite. Creionul cu gel infuzat cu argilă de pe cealaltă parte este perfect pentru a fi aplicat pe linia de plutire.

 

  1. Aplică rimel.

 

Artiștii din universul make-u și femeile în general aplică rimelul puțin diferit. Dacă de multe ori doar stratifici, încearcă acest truc. După ondularea genelor, mișcă rimelul la rădăcina genelor și aplică până la vârfuri. Acest lucru creează o linie plină și întunecată la baza genelor. Mascara de volum îți permite să sari peste ondulatorul de gene (dacă vrei), deoarece ondulează și adaugă volum în același timp.

 

  1. Aplică ruj + luciu de buze.

 

Ordinea produselor pentru buze este cea mai importantă. Mai întâi vine creionul de buze, apoi rujul și vei termina cu luciu de buze. Aplică rujul fie chiar de la stick, fie cu o pensulă de buze, conturând buzele și apoi umplându-le. Pentru buze mai pline, adaugă luciu de buze deasupra, chiar în mijlocul buzelor. Dacă vrei un aspect mai relaxat, aplică luciu de buze pe toată buza.


 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!