NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

De ce este important să alegi o pijama damă potrivită pentru tine?

De ce este important să alegi o pijama damă potrivită pentru tine?

Cum ne alegem stilul vestimentar? În funcție de ce ne reprezintă, de cum vrem să ne simțim atunci când purtăm hainele alese, de ce impresie vrem să lăsăm celorlalți și evident, ținând cont ca articolele vestimentare să ne reprezinte. Obiectele de îmbrăcăminte și ținutele finale obținute prin combinarea acestora, reprezintă o parte a imaginii pe care noi o afișăm în fața celor din jur, sunt un punct de reper pentru aceștia, după care se pot ghida atunci când își fac o primă impresie. 

   Atitudinea pe care o avem le pune în evidență, dar nu este aceasta singura care poate spune lucruri despre propria persoană. Și hainele pe care le purtăm prezintă la fel de multă importanță și atrag atenția asupra personalității noastre. Iar stilul vestimentar pe care îl folosim în fiecare zi, este definitivat în timp, tocmai pentru că evoluăm și preferințele noastre se schimbă. Și acesta poate fi într-o continuă schimbare, însă niciodată nu este una bruscă și radicală. 

   Ce apreciem, mai ales în materie de haine, poate fi diferit de la o etapă la alta, și este bine să experimentăm, dar ce contează cu adevărat este ca întotdeauna să alegem ce ni se potrivește, atât ca aspect, cât și ca măsuri și croi. Și desigur că nu ne referim strict la hainele pe care le purtăm în exterior, la locul de muncă, la ieșirile cu prietenii, familia, ori la evenimentele speciale. Aceleași lucruri sunt valabile și în ceea ce privește obiectele de îmbrăcăminte pentru casă. 

  Extrem de importante și cu o influență mare asupra stării noastre de spirit, acestea trebuie să fie alese cu grijă, mai ales în privința materialelor. Satinul, bumbacul și catifeaua sunt iubite de toate femeile, oferind confort și relaxare. Satinul este un material calitativ, rezistent în timp, ușor de curățat și uscat, potrivit pentru orice anotimp și totodată este cel mai bun prieten al pielii. Un material ce cade perfect pe orice tip de siluetă, este fin și vaporos, lăsând pielea să respire și oferind lejeritate. Bumbacul este comod, este ajutorul de nădejde al persoanelor cu o piele sensibilă, deoarece nu produce iritații și asigură un somn odihnitor. Catifeaua este de asemenea, un material prețios, ce aduce numeroase beneficii. Are o textură moale și un aspect luxuriant, lucios, dar nu foarte strălucitor. Este ideal atât pentru rochiile elegante, cât și pentru hainele pentru casă, căci eleganța trebuie să fie cu noi la fiecare pas. 

   Ce alte aspecte trebuie să iei în considerare pentru ca o pijama damă să ți se potrivească? Alegerea trebuie să fie făcută, pentru început, în funcție de material, model, culori și croi, iar mai apoi, este necesar să verifici ce măsură ți se potrivește. Recomandarea noastră este să optezi pentru culori pale, pastelate, nuanțe de crem, culori calde, alb sau negru, burgundy, mov sau verde smarald. Iar dacă ești îndrăzneață și vrei să fii mai sexy, să scoți în evidență senzualitatea, roșul este alegerea potrivită. Imprimeurile sunt și ele la modă și ce ai de făcut este să îl descoperi pe cel care te reprezintă. Croiul este ales în funcție de siluetă și dacă aceasta este sub formă de clepsidră, poți opta pentru piesele vestimentare cambrate, ușor mulate. Și dacă din contră, îți dorești să ascunzi micile imperfecțiuni, un model mai lejer te va ajuta. O pijama damă din satin sau bumbac te va face să arăți extraordinar, fiind creată astfel încât să se potrivească oricărei conformații. Consultă tabelul de mărimi și alege-o pe cea care este făcută pentru tine. Vei trăi o experiență unică, momentele de relaxare vor face din nou parte din viața ta și te vei bucura de un somn odihnitor care să te încarce cu energie pentru ziua următoare. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!