NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să îmbini stilul elegant și lejer în același timp?

Cum să îmbini stilul elegant și lejer în același timp?

Ne dorim un stil vestimentar aparte, plăcut vizual, dar care să nu ne incomodeze, să fie lejer și să ne permită să ne desfășurăm activitățile de zi cu zi. Avem atât de multe sarcini de rezolvat, încât o ținută incomodă este ultimul lucru de care avem nevoie. Totuși, pe timpul zilei suntem nevoiți să purtăm și astfel de haine, mai ales dacă locul de muncă impune un anumit tip de outfit. De aceea, în momentele noastre libere, în care putem face orice ne dorim, ne îndreptăm spre hainele din materiale elastice, moi, cu un croi mai larg, poate chiar oversize. Ele sunt potrivite pentru timpul petrecut împreună cu prietenii și familia, pentru plimbările în parc, în vacanțe, ori pentru vizitele pe care le facem celor dragi. 

   Dar când mergem la un eveniment, la o întâlnire, la un restaurant deosebit, unde trebuie neapărat să respectăm un dress code, avem nevoie de alte soluții. Și ideile de multe ori întârzie să apară. În plus, este destul de greu de crezut că poate exista o ținută elegantă și foarte lejeră în același timp. Poate părea chiar imposibil, dar nu este adevărat și îți vom explica în cele ce urmează. 

   Aspectele care fac o ținută să fie lejeră sunt materialul și modul în care este croită. Astfel, o rochie nu foarte mulată, cu bretele, ori mâneci evazate, scurtă sau lungă, cu un decolteu decent și dintr-un material vaporos, te va ajuta să îmbini utilul cu plăcutul și niciodată nu vei da greș dacă vei alege o rochie din satin. Materialul comod, moale, ușor lucios, pică la fel de frumos pe orice tip de siluetă. Un mare avantaj al său care încântă toate doamnele și domnișoarele, este acela că acoperă micile imperfecțiuni și le ascunde, iar dacă din contră, îți dorești să evidențiezi o anumită parte a corpului, poți alege un model cambrat. Ținutele din satin sunt adaptate pentru fiecare tip de conformație și aduc o strălucire în plus oricărei femei, strălucire de care se va bucura atât ea, cât și partenerul de cuplu. Asortate cu o pereche de sandale fără toc sau cu toc mic, cu o geantă elegantă, și bijuterii prețioase, cu părul lăsat desprins, îndreptat sau aranjat bucle, te vei simți ca o adevărată celebritate. O astfel de ținută te va face să arăți atât de natural și să te poți bucura de fiecare clipă pe care o petreci alături de oamenii care îți sunt mereu alături. 

  Și pentru că inclusiv acasă ne dorim să arătăm impecabil și să ne putem desfășura activitățile fără a ne încurca ceva, desigur că avem nevoie de haine care să nu ne incomodeze. Satinul este ideal și în cazul pijamalelor, fiind perfect pentru o noapte bună și un somn odihnitor. La fel de confortabil este și bumbacul, îndrăgit și acesta de multe femei. Ambele materiale sunt rezistente în timp și ușor de întreținut. Avantajele satinului sunt că după curățare se usucă mult mai ușor, comparativ cu bumbacul, care este un material mai gros. Bumbacul este recomandat în special pentru sezonul rece, în timp ce satinul este potrivit pentru orice sezon, întrucât vara dă senzația de răcoare și pe timpul iernii ajută corpul să-și păstreze temperatura. 

   Nu putem să nu menționăm catifeaua, care este un material fin și luxuriant, reușind la fel ca satinul, să formeze ținute elegante și lejere. Nu trebuie să lipsească din garderoba ta o pijama damă din aceste materiale, pentru că până nu le vei purta, nu vei înțelege ce este cu adevărat relaxarea la tine acasă. Reprezentativă pentru fiecare femeie în parte, o pijama damă de calitate îți va aduce acea strălucire după care râvnești, te va ajuta să-ți pui în evidență latura feminină, să ai o stare mai bună și să fii admirată de cei dragi. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!