NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să alegi un cadou chiar mai bine decât Moș Crăciun?

Cum să alegi un cadou chiar mai bine decât Moș Crăciun?

5 sfaturi distractive, ușoare, creative și dovedite științific care-ți vor da o idee despre cum ar trebui să alegi cadouri de care să fi mândră că le oferi și de care cineva norocos se va butea bucura.

  • Fă cadouri minunate! Ca și șosetele.

“În această dimineață, nu m-am putut decide ce șosete să port.”

O pereche de șosete poate aduce fericire pe chipul persoanelor care le primesc. Șosetele sunt un cadou clasic, dar extrem de practic deoarece cu toții purtăm șosete - atât prin casă, cât și pe afară.

În plus, cel care va purta acest cadou, cu siguranță se va gândi la tine de fiecare dată când le va purta și va fi recunoscător. Nu poți să dai niciodată greși cu o pereche de șosete (sau mai multe).

  • Gândește-te la “ecuația” Problemă - Rezolvare

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le facem atunci când cumpărăm cadouri pentru alții (și pentru noi înșine) este că ne gândim că a oferi mai multe lucruri face oamenii mai fericiți.

Fericirea nu vine de la adăugarea lucrurilor pozitive, ci de la eliminarea celor negative.

Deci, atunci când vine vorba de modul de a alege a cadourilor, găsește o problemă în viața destinatarului și rezolv-o cu generozitatea ta.

  • Nu le oferi oamenilor mai multe probleme

Oamenilor nu le place să ia decizii, așa că nu alege un cadou care îi forțează să facă acest lucru.

nu cumpăra carduri cadou

Atunci când cumperi pentru cineva un card cadou, îi dai o problemă prin trecerea sarcinii de luare a deciziilor în seama lor.

nu oferi cadou experiențe fără o dată atașată

Dacă oferi un masaj sau lecții de gătit, programează-le. Chiar dacă destinatarul este obligat să reprogrameze, ești obligat să faci acest lucru. Destinatarul nu trebuie să decidă.

Este mai bine să faci acest lucru decât să știi că cardul/certificatul sta în portofelul destinatarului timp de luni de zile.

  • Oferă plante, nu flori care se usucă

Alegerile noastre în cadouri tind să fie egoiste. Ne dorim gloria de a fi cadouri mari, așa că vom cumpăra cadouri cu un factor maxim de asomare. Buchete de flori, de exemplu.

Pentru a fi altruist, o strategie mai bună pentru modul de a alege cadouri este de a cumpăra cadouri practice care durează. Plante, de exemplu. S-ar putea să obții mai puțină asomare, dar destinatarul se va putea bucura de plantă în continuu. Studiile au constatat că astfel de cadouri depășesc lovitura unică a unui cadou ostentativ.

  • Nu fi atât de atentă

Oferind un cadou, dorim să arătăm cât de bine cunoaștem pe cineva. Dar știi cine știe destinatarul chiar mai bine decât tine?

Destinatarul!

Deci, atunci când îți spun ce doresc, nu încerca prostește să-l păcălești.

Dă-i ce vrea!

Potrivit unor studii surprinzătoare, beneficiarii de cadouri spun că cele mai reușite cadouri sunt cele pe care le-au cerut.

Dar ce faci în situația în care destinatarul nu-ți spune ceea ce-și dorește? Îi faci cadou o pijama, o cămașă de noapte sau un halat de damă din satin de pe Adictiv.ro. Pe site-ul nostru vei putea să găsești articole premium pe care orice femeie se va bucura să le aibă în colecția sa!

Satinul este un material neted care pur și simplu va aluneca pe pielea norocoasei care-l poartă. Este respirabil, reglând temperatura corpului și prevenind supraîncălzirea care ar putea apărea pe timpul nopții.

Aceste sfaturi ar trebui să fie suficiente pentru a te ajuta să faci câteva cadouri grozave! Și nu uita, poți să le folosești chiar și atunci când îți faci ție cadouri deoarece meriți să te răsfeți cât de des este posibil.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!