NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum arăți că ești extravagantă în dormitor - ținute de noapte bună?

Cum arăți că ești extravagantă în dormitor - ținute de noapte bună?

Îți dorești să arați senzațional? Mai mult ca sigur, DA! Și asta pentru că orice femeie își dorește să iasă din tipare, să atragă privirile celor din jurul ei, dar mai mult decât orice să îi atragă privirile partenerului de cuplu. 

A arăta senzațional nu este doar despre trăsături fizice, este și despre cum te îmbraci, cum te porți, cum ești de fapt. Toate aceste lucruri reușesc să te pună și mai mult în valoare, să aducă un plus de feminitate felului tău de a fi și de asemenea să te facă să strălucești de-a dreptul. 

Dacă îți dorești să te bucuri de mai multă atenție, să te simți extraordinar ori de câte ori ai ocazia, nu ezita să faci mici schimbări vestimentare asupra aspectului tău și să adaugi în garderobă toate acele piese vestimentare care să te ajute să te facă să te simți și mai bine. Indiferent de timp, totul trebuie să fie perfect în jurul tu, iar tu să strălucești de-a dreptul.  Iar atunci când te afli în dormitor, mai ales dacă ai un fel îndrăzneț de a fi, nu ezita să fii extravagantă.

Iată mai jos 5 trucuri pentru a fi extravagantă în dormitor:

       1.Poartă lenjerie sexy! 

Da, acum e momentul! Acum când simți că vrei să experimentezi asta și nu mai târziu. Acum, când ai chef de mici jocuri în doi pentru a stârni și mai mult pasiunea dintre tine și el. De aceea, poartă lenjerie sexy. Ceea ce trebuie să faci este să mergi prin magazine sau să faci o selecție de produse pe care ți-ar plăcea să le porți și să le comanzi online. Fie că este vorba despre desuuri sexy, fie că este vorba despre lenjerie cu portjartier, nu ezita să fii îndrăzneață orice ar fi! Vei aprinde flacăra în doi, mai mult ca sigur.

       2.Încearcă un halat damă satin!

Un halat damă satin este alegerea perfectă atunci când vrei să fii îndrăzneață și totuși vrei să păstrezi acea notă de mister, pe care să o descopere partenerul. Este un produs ușor de purtat, de accesorizat, mai ales cu o lenjerie sexy, și găsit într-o varietate de modele și culori. Satinul este întotdeauna un material elegant, rafinat, misterios, astfel că orice femeie se va remarca prin astfel de alegeri de bună calitate. 

       3.Optează pentru cămașă de noapte din satin sau mătase

O cămașă de noapte din mătase sau satin este vaporoasă, elegantă, privită de partenerul de cuplu drept alegerea perfectă pentru o noapte romantică. O cămașă de noapte, spre deosebire de pijamalele clasice, înseamnă mult mai multă îndrăzneală, alegeri mai bine făcute pentru acest moment în doi. Dacă te caracterizează o astfel de „libertate” în dormitor, nu ezita să te gândești la o cămașă de noapte scurtă, asortată cu o lenjerie sexy și un halat la fel de elegant.

       4.Make-up decent

Deși noaptea trebuie să te demachiezi, de această dată, noi îți spunem să folosești un ruj roșu strident, puțin make-up la nivelul pleoapelor, rimel și asta pentru că extravaganța se remarcă și prin astfel de mici trucuri. Nu ezita să faci primul pas în această direcție.

       5.Lasă-te dusă de val!

Nu-ți pune limite atunci când ești la tine în dormitor, cu partenerul de cuplu, persoana pe care o iubești cel mai mult. Lasă-te purtată de val, fii liberă, simte-te bine cu tine și cu el. Și nu ezita să încerci acele jocuri în doi care să arate doza ta de nebunie, trăită din iubire față de el.

Așadar, toate cele de mai sus arată cum să fii extravagantă în locul în care trebuie să te simți cel mai răsfățată, cel mai bine, cea mai liberă! Nu ezita să faci astfel de alegeri și mai mult ca sigur te vei simți minunat!

 

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!