NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alegi lungimea cămășilor de noapte?

Cum alegi lungimea cămășilor de noapte?

  Trendurile sunt mereu în schimbare, ne dorim să ne pliem pe tot ce se poartă, atât din punct de vedere vestimentar, cât și ca accesorizare, ne dorim să ținem pasul cu tot ce apare nou, să putem să combinăm obiectele vestimentare de care dispunem, cu cele actuale, la modă. Încercăm ca acasă să avem o ținută vestimentară care să mențină aceeași linie a stilului pe care îl abordăm zi de zi, încercăm să ne achiziționăm inclusiv produse pentru somn, pentru noapte bună în trendurile actuale, dar care în același timp să ne fie și comode, să ne ajute să avem un somn odihnitor, să ne pună în evidență frumusețea fizică, să ne să dezvăluie laturile personalității noastre.

    Și acasă, la fel ca atunci când mergi și la job sau la cumpărături, ori ești cu prietenii sau cu familia în oraș, trebuie să fii îmbrăcată adecvat, trebuie să păstrezi acea eleganță pe care o ai de obicei, cu atât mai mult că acasă se află cei pe care îi iubești, cei care îți sunt alături și care te admiră și pentru care tu trebuie să fii un exemplu. Dacă te afli acasă, nu înseamnă că poți îmbrăca orice ai la îndemână, nu înseamnă că nu trebuie să fii la fel de elegantă și de rafinată cum ești pe stradă sau în diverse locații, ci dimpotrivă, trebuie să îți menții acea latură delicată pe care o are femeia din tine. 

      Din acest punct de vedere trebuie să îți alegi ținute plăcute la vedere, ținute care emană rafinament, eleganță, dar care în același timp îți sunt și comode, te ajută să faci orice tip de mișcare fără să te deranjeze, care permit corpului transferul de aer, care cad ușor pe corpul tău și care te fac să te simți bine, relaxată, degajată. Același lucru trebuie să se întâmple și cu ținutele pentru somn, marea lor majoritate fiind pijamale sau cămăși de noapte. Sunt persoane care adoră să doarmă în pijamale, considerându-le mai comode, dar sunt și persoane care nu agreează acest tip de vestimentație pentru somn și preferă cămașa de noapte.

     Dacă ești una dintre acele persoane care adoră să doarmă în cămașa de noapte, trebuie să ții cont în alegerea ei de anumite  caracteristici, tipurile de cămăși care ți se potrivesc, care îți oferă avantaje și îți aduc acel somn odihnitor, acea liniște interioară, lejeritate și care te fac să te simți relaxat în fiecare dimineață. De asemenea, trebuie să ții cont în alegerea unei cămăși și de forma corpului tău, trebuie să alegi acel tip de cămașă de noapte care te avantajează, care îți pune în evidență părțile frumoase ale corpului și care reușește să ascundă defectele. Contează foarte mult ca acea cămașă pe care o îmbraci să te pun în evidență, să sublinieze adevărata ta personalitate, feminitate, sensibilitate, să nu fie o cămașă oarecare, ci o cămașă care să facă din tine femeia rafinată pe care cei din familia ta o știu. Acest aspect contează foarte mult și pentru partenerul tău. El este cel care admiră ținutele tale și nu sunt excluse nici cele pentru somn. 

      Dacă ești o persoană mai plinuță, este de preferat ca în alegerea cămășii de noapte să ții cont de lungimea ei, și este de preferat să alegi o cămașă ușor lărguță nu cambrată, o cămașă de lungimi medii, iar dacă te avantajează și consideri că ai înălțimea potrivită, poți alege o cămașă  lungă. Pentru persoanele slabe, cu forme, cămașa de noapte scurtă, cambrată, din satin sau din bumbac delicat, sunt o adevărată comoară. Cămașa de noapte din satin nu numai că este croită dintr-un material delicat, moale, elegant, dar dă ținutei pentru somn și implicit persoanei care o îmbracă, acel atu al femeii moderne, îngrijite, care ia în calcul că trebuie să fie o mama model, o iubită senzuală și o femeie delicată.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!