NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Când să alegi o pijama cu imprimeuri?

Când să alegi o pijama cu imprimeuri?

 

  Ce ți-ai putea dori mai mult decât o pijama în nuanțe de pastel, calde sau naturale care să se îmbine perfect cu un imprimeu jucăuș?  Imprimeul poate fi ales în funcție de anotimp, sărbătoare și de ce nu și în funcție de o petrecere cu o tematică anume.

  Cu siguranță, putem să purtăm oricând o pijama cu imprimeuri, însă este bine să ținem cont de anumite aspecte.

 Dacă  nu știi ce imprimeu să porți în timpul verii, poți alege o pijama cu palmieri, floarea soarelui, și de ce nu, cu diferite fructe tropicale. Pe lângă faptul că îmbină perfect imaginea unei seri de vară, aceste imprimeuri pot fi folosite și în momentul în care ne hotărâm sa  plecăm într-o vacanță.

  După pandemia de covid 19, multe firme au ales să aibă ziua de venit la birou în pijama, nu aș putea spune că ar trebui să existe un imprimeu specific, sunt oameni care aleg o pijama simplă din satin cu imprimeuri mici, fine, care să păstreze totuși o notă de eleganță, însă sunt oameni care aleg să poarte o pijama cu imprimeuri extrem de jucăușe care emană o stare de bine și care poate, îi poartă cu gândul la o vacanță. În acest caz, rămâne la alegerea fiecăruia tipul de imprimeu pe care îl aleg.

   Există imprimeuri care poti fi purtate în absolut toate anotimpurile, cum ar fi animal-print, cele cu inimioare, cu o cană de cafea împreună cu un mesaj drăguț și multe alte imprimeuri care ne fac să ne simțim bine atunci când ne culcăm, lucru care ne face să ne trezim energici și plini de viață.

  În ceea ce privește toamna, putem să ne alegem pijamale în culori nu atât de vii, cum ar fi, bleumarin, verde închis cu imprimeuri subtile, care să ne facă să ne simțim confortabil. Cât despre primăvară, putem alege pijamale pastelate fără inserții, sau în cazul în care ne dorim ca pijamaua noastră să nu fie simplă, să încercăm să alegem câteva imprimeuri subtile.

   Mergi la o petrecere în pijamale și  nu știi dacă să alegi o pijama cu imprimeuri sau o pijama simplă, acest lucru depinde foarte mult de tematica petrecerii. Însă, în general, se poate purta o pijama satinată, cu dantelă și câteva detalii mici, formată dintr-o cămășuță sau un maiou împreună cu o pereche de pantaloni lungi cu o croială dreaptă sau cu o pereche de pantaloni scurți. Dar, acest lucru nu este obligatoriu, în cazul în care nu există o tematică anume, lumea poate opta între pijamaua simplă din satin sau o pijama din bumbac cu diferite imprimeuri inedite.

  Iarna, anotimpul în care lumea preferă să poarte pijamale pufoase, alături de o cană de ciocolată caldă, în timp ce ne uităm la un film de Crăciun. Seara de Ajun, moment în care multe dintre familii, de la mic la mare preferă să poarte pijamale cu imprimeuri specifice acestei sărbători. Așadar, în această seară este important să ne alegem pijamale cu diferite imprimeuri, de la pijamaua cu reni, fulgi de nea, până la pijamaua cu Moș Crăciun. În cazul în care nu ne dorim să purtăm o pijama cu imprimeuri, putem să optăm pentru o pijama simplă de culoare roșie sau albă cu inserții aurii.

  Deci, trebuie să ne gândim atunci când este necesar să alegem o pijama damă satin cu imprimeuri? Da, într-o oarecare măsură, atunci când vorbim de anumite sărbători sau petreci cu o anumită tematică, am putea alege să purtăm pijamale cu diverse imprimeuri care să se îmbine,însă, cel mai important lucru este să ne simțim confortabili și bine atunci când o purtăm. Alege din nenumăratele noastre modele.

  

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!