NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cămașă damă satin, produsul de care nu te vei mai dezlipi

Cămașă damă satin, produsul de care nu te vei mai dezlipi

Femeile cunosc cel mai bine situațiile stresante în care sunt nevoite să facă o mulțime de lucruri, uneori simultan, tocmai pentru a duce la bun sfârșit ce au de îndeplinit, în timp util. De câte ori ai fost nevoită și tu să te grăbești pentru a ajunge într-un anumit loc? Și cum te-ai descurcat în acele momente? 

    Suntem uneori complicate, sensibile, dar nu există altceva pe lume care să se compare cu noi. Suntem adevărate eroine, mai ales odată ce devenim mame și activitățile pe care le avem de realizat își dublează numărul, fiind din ce în ce mai ocupate. De la prima oră a dimineții ne trezim și începem să lucrăm din greu pentru e ne îndeplini sarcinile, pentru a face pași în plus spre viitorul strălucit la care visăm atât de multe. Suntem mereu active, ne găsim întotdeauna puterea de a mai face câte ceva, chiar atunci când avem impresia că nu mai putem. Suntem extrem de diferite, deși avem și multe lucruri în comun și acesta este lucrul care ne face speciale, faptul că fiecare dintre noi are acel ceva al ei. Suntem frumoase, deosebite și cel mai important, suntem bune exemple de urmat, în special atunci când fugim dintr-un loc în altul și reușim să facem atâtea lucruri simultan.

     Cu siguranță cunoști acele momente în care în timp ce lucrezi, mănânci puțin, vorbești cu partenerul de cuplu, te interesezi ce fac cei mici acasă, plătești facturi, ori dacă îți desfășori activitatea de acasă, cu atât mai mult ai și alte activități, gătești, aranjezi lucrurile la locul lor, poate și puțină curățenie și lista poate continua la infinit. Dar vine și momentul unei pauze, moment în care alegem să ne întâlnim cu prietenii ori familie, și ne gândim că măcar atunci vom avea parte de liniște, însă nu este totul așa cum pare. Inclusiv în timp ce ne pregătim să ieșim la un restaurant, apar alte sarcini care ne pun piedică sau pur și simplu timpul ne este limitat și din nou ajungem să avem mai multe activități în același timp. Ne machiem în timp ce ne alegem hainele, ne aranjăm părul, ne pregătim lucrurile pe care vrem să le luăm cu noi, și totul se transformă mai degrabă într-un stres, decât într-o plăcere. 

      Iar pentru a ne putea bucura totuși de aceste situații și pentru a ne ușura munca, avem nevoie de o ținută lejeră de casă. Dacă te-ai regăsit în povestea noastră despre femei și puterea lor extraordinară, ai și tu nevoie să îți faci un cadou prin care să realizezi toate aceste activități într-un mod mult mai comod. O cămașă damă satin este accesoriul de care ai nevoie. 

     Simplă, dar totuși specială, cămașa din satin schimbă complet look-ul oricărei femei. Te ajută să îți exteriorizezi senzualitatea și feminitatea, să fii elegantă și rafinată, să emani un aer aparte, și desigur, să îți impresionezi partenerul de cuplu, care va fi încântat să te privească într-o astfel de ținută. În plus, cu o cămașă damă satin ai parte de lejeritate și vei putea să faci tot ce ți-ai propus, dar într-un mod mult mai confortabil, fiind în același timp și sexy.  Seara te vei bucura de un somn odihnitor, liniștit, care te va ajuta să te trezești plină de viață, de energie cu care să îți începi ziua plină de sarcini importante. 

   Și dacă nu știi cum să alegi, ține cont de culori, de măsuri, dimensiuni și de modelul care crezi că te avantajează. Nu uita că fiind din satin, aceste cămăși sunt potrivite indiferent de anotimp și dacă ai ales modelul care te reprezintă, cu siguranță nu te vei mai dezlipi de ele.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!