NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Arta de a te asorta în pat alături de partener

Arta de a te asorta în pat alături de partener

Pijama damă satin, un accesoriu ideal pentru a te simți frumoasă oricând. 

Care sunt cele mai confortabile pijamale?

    Stilul în care ne îmbrăcăm zi de zi este pentru fiecare dintre noi o artă, un mod de a exprima starea pe care o avem, ce culori iubim sau ce stil vestimentar ne definește. Căutam îmbrăcămintea care să ne ofere acel confort pe tot timpul zilei, lejer, plăcut la vedere, care ne scoate în evidență formele corpului în măsura în care o dorim. 

   După o zi obositoare încercăm să alungăm cu orice preț stresul care de multe ori pune stăpânire pe noi, vrem să ne relaxăm, să simțim libertatea minții și a corpului în propria locuință. Ne îmbrăcăm lejer, cât mai sumar și cu o cană de ceai sau cafea în mână, stăm cu gândurile noastre, privim pe fereastră sau citim ceva ușor, amuzant, chemăm liniștea în sufletul nostru. Uneori relaxarea o săvurăm direct în pijamale ca și cum refuzăm să mai facem altceva, ne acordăm acel timp nouă, fără regrete, conștienți de nevoia de relaxare pe care organismul nostru o are.

    Chiar dacă ești la tine acasă nu trebuie să lași garda jos în ceea ce privește modul în care te îmbraci, contează extrem de mult pentru tine, pentru starea ta de bine, dar și pentru ceilalți din jurul tău, pentru partenerul tău de viață,  în mod special. Trebuie să fii aceeași persoană frumoasă și în intimitatea casei tale. Satinul, un material delicat, de o eleganță aparte, poate fi concretizat și în îmbrăcămintea pentru acasă, în halate sau pijama damă satin.  

   Asortează-ți mereu ținuta cu cea a partenerului

   Atunci când alegi pentru tine pijama, cămașă de noapte sau halat, alege-i și partenerului tău ceva pe măsură. Obiectele de îmbrăcăminte de seară pentru partenerul tău este frumos să le asortezi cu cele ce îți aparțin, astfel încât să se creeze acel tot unitar.  Dacă îți alegi să îmbraci, atunci când vrei să dormi, o pijama damă satin, oferă-i și partenerului tău o pijama tot din satin, fie cu același imprimeu, dar în culori contrastante, sau aceeași culoare, dar cu imprimeu diferit. Pentru cele uni, ambele pijamale pot avea aceeași culoare sau culori ușor contrastante. Important este ca cele două să aibă același material, de preferat satin, fiind un material fin, moale, plăcut la atingere și care îți oferă acea stare de bine, de odihnă, de relaxare. 

    Dacă alegi o cămașă de noapte din satin de culoare deschisă, neutră, pe deasupra poți pune un halat din același material într-o nuanță complementară sau contrastantă, dar asorteză-te cu partenerul tău cumpărându-i și acestuia o pijama, fie din același material cu halatul tău, fie într-o culoare ce duce la o îmbinare armonioasă de culoare și textură.

   Pentru tine, ca femeie, pijamaua, cămașa de noapte sau halatul din satin reprezintă obiecte vestimentare delicate, dar în ochii partenerului tău sunt un simbol al feminității, al unei femei care este mereu îngrijită, frumoasă, pasionată de ceea ce simte cel de lângă ea, acel respect de sine, dar și față de partenerul de viață. Același lucru trăiești și tu, ca femeie, atunci când vezi că cel care te însoțește are grijă să fie mereu în pas cu moda, chiar în materie de pijamale, că își dorește să creeze împreună cu tine un tot unitar în ceea ce privește ținută de noapte. Este în primul rând o dovadă de respect reciproc din partea ambilor parteneri atunci când încercă să își armonizeze ținutele de acasă, fără a se rezuma la cele pe care le expune la evenimente sau la diverse ieșiri. Este un semnal că iubesc să fie bine îmbrăcați în orice moment al zilei, că acasă nu trebuie să fim oricine și să ne îmbrăcăm oricum, că acolo este locul în care trebuie să arătăm mai bine decât oriunde pentru noi și cel mai important, pentru partenerul nostru. Iubirea înseamnă fluturi în stomac oriunde ai fi, în orice colțișor în care pășești, fie îmbrăcată casual, în rochie de seară sau în pijamaua din satin.  

Alege să fii iubită, alege o pijama în care să simți că strălucești. 



 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!