NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Alege diferit - de la pijamaua clasică, la halatul din satin      

Alege diferit - de la pijamaua clasică, la halatul din satin         

     Suntem femei, suntem în permanență în căutarea de nou, de modern, ne dorim cu ardoare să fim admirate, să fim comode, dar și elegante în același timp, punem mare accent pe ținutele noastre de zi cu zi, pe ținutele pe care le purtăm la job sau la diverse întâlniri cu prietenii, ieșirile în parc cu familia, dar și pe cele pe care le purtăm în casă sau ținutele pentru somn, pentru noapte bună.

     Este de remarcat că orice ținută pentru acasă, fie pijama, fie cămașă de noapte, este o ținută comodă, este o ținută fresh, o ținută care ne asigură confort, odihnă și un somn liniștit. Însă nu se poate spune că sunt ținute la fel de elegante ca un halat damă satin. Ca obiect vestimentar, acesta este incomparabil cu orice altă ținută de noapte bună, ca urmare a faptului că este croit dintr-un material moale, plăcut la atingere și care conferă femeii o eleganță aparte.

     Contează foarte mult cum alegem să ne îmbrăcăm acasă, contează în mod special dacă alegem confort, relaxare pentru timpul petrecut împreună cu familia. O ținută în trendurile actuale, o ținută care exprimă adevărata noastră personalitate, care poate să evidențieze latura noastră frumoasă, plină de rafinament, latura feminină, este alcătuită dintr-un halat damă satin.

     Chiar dacă ești o persoană conservatoare, dedicată unui anumit stil vestimentar, adepta unui anumit tip de ținută pentru somn, în speță pijamaua, considerată de top în această gamă de obiecte vestimentare, încearcă să te rupi puțin de ce este obișnuit. Încearcă să înlocuiești pijamaua cu un halat, fie că îl porți peste o cămașă de noapte sau ca atare. Poți fi sigură că te vei simți o altfel de femeie, nebănuit de atrăgătoare, senzuală, feminină, dar în egală măsură comodă, lejeră. 

     Croiul și materialul din care este compus halatul de damă din satin face ca acesta să răspundă cerințelor noastre de orice fel, să ne inducă acea stare de bine, de confort, de încredere că suntem îmbrăcate frumos și corect, chiar dacă suntem acasă. Satinul este un material de care te îndrăgostești la prima atingere, un material dedicat exclusiv femeilor, acelor iubitoare de frumos, de tot ce e în trend, care apreciază un obiect vestimentar bine croit, comod, de un rafinament aparte.

    Este delicat, îmbracă frumos corpul oricărei femei, este ușor elastic și lucios, elegant, fin, ușor de întreținut și se adaptează oricărei tipologii feminine, dar este și extrem de lejer dacă se concretizează într-un halat damă satin. Trebuie doar să îți dorești să îl porți, să îți dorești o schimbare, să accepți o altfel de ținută pentru somn, elegantă și extravagantă.

    Halatul de damă te poate scoate din situații neplăcute, atunci când ești în pană de idei pentru o cină acasă în doi sau când vrei să impresionezi partenerul de viață, când vrei să ieși din rutină, îți este de mare folos când vrei să schimbi în totalitate stilul tău vestimentar, când dorești să treci de la tipologia de femeie casnică la cea modernă, expresivă, evidentă în compania familiei, dar în mod special în prezența partenerului. Nu ezita să fii altfel, frumoasă, sexy, feminină, alege să porți în locul unei pijamale, un halat din satin.

       Avantajele pentru ținuta de somn sunt nenumărate dacă alegi acest halat din satin, dar esențial este ca tu să te simți comodă, lejeră, strălucitoare, plină de energie, iar dimineața să fii odihnită, pregătită pentru agitația care urmează să se deruleze peste zi. Ai posibilitatea de a alege  un halat în funcție de tot ce iubești la un obiect vestimentar, croi, textura materialului, culoare, lungime, model clasic sau casual. Purtând pentru somn o astfel de ținută, nu vei trece neobservată, familia ta va aprecia schimbarea, va ști că tot ce faci este din respect pentru tine, dar și pentru ei, ești modelul lor, pentru copii, dar și pentru partenerul tău.

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!