NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

5 Idei de cadouri neobișnuite și încântătoare pentru Baby Shower

5 Idei de cadouri neobișnuite și încântătoare pentru Baby Shower

Dacă tocmai ai fost invitată la un baby shower de către o prietenă apropiată sau o rudă, s-ar putea să te întrebi ce fel de cadouri ar trebui să achiziționezi pentru viitorii părinți.


Pentru a sărbători sosirea unui nou copil, vrei să-i oferi viitoarei mame ceva cu care copilul ei să se poată îmbrăca sau cu care se poate juca. Marea întrebare este, ar trebui să creezi singur cadoul sau să cumperi unul de la magazinul universal?

 

Iată cinci cadouri drăguțe pentru baby shower pe care viitoarea mamă le va aprecia cu siguranță:

 

  1. Prosoape pentru baie cu animăluțe

Unul dintre cele mai adorabile cadouri pe care le poți oferi pentru micuț este un prosop cu animale. Acest înveliș confortabil nu numai că va menține copilul cald, dar îl va face și să adoarmă mult mai ușor. Aceste prosoape moi au diverse modele, cum ar fi urechi de iepuraș, trunchi de elefant sau botic de rață. Sunt grozave atât pentru învelire, cât și pentru uscare după baie.

 

  1. Un Rock ‘N Play muzical

Rock ‘N Play este perfect pentru a calma un copil care plânge atunci când mama este prea obosită să-l țină în brațe. Mișcarea înainte și înapo și cântecele de leagăn îl ajută pe cel mic să adoarmă. 

 

  1. O rochie de maternitate cu imprimeu floral

O mamă însărcinată se întreabă probabil cu ce să poarte. La urma urmei, vor să-și prezinte tot ce au mai bun îmbrăcându-se cu stil la baby shower. Din fericire, există câteva modele la modă de rochii de maternitate care o vor face pe mama să se simtă specială și frumoasă. Ar putea alege un look complet alb, o rochie maxi florală, o rochie creion elegantă, cu mâneci cu volănașe, sau una din satin cu buline, care să se potrivească cu o pereche de sandale cu bretele.

 

  1. O coroniță formată din scutece

Dacă îți place să te gândești out of the box, poți deveni creativă decorând o coroniță din scutece rulate cu accesorii pentru bebeluși, cum ar fi pantofi, mănuși, biberoane și orice ar putea avea nevoie un sugar. Ca o surpriză plăcută, aceste mici cadouri pot fi agățate ca ornamente colorate înainte de baby shower. Ca un plus, îi ajută pe viitorii părinți să intre în spiritul sărbătorilor dacă sunt pe cale să facă cumpărături de Crăciun.

 

  1. O pijama de damă din satin pentru viitoarea mămică

Viitoarea mămică nu trebuie să se simtă frumoasă doar la baby shower sau doar când merge în oraș, ci și atunci când doarme sau petrece timp prin casă. Ai putea să-i oferi cadou o pijama de damă din satin cu nasturi, care să fie ușor de îmbrăcat și dezbrăcat sau o cămașă de noapte de damă. Satinul este un material moale, plăcut la atingere care o va ajuta pe mămică să obțină somnul odihnitor de care cu siguranță va avea mare nevoie.

Poți să achiziționezi o astfel de pijama de damă de pe Adictiv.ro


 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!