NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Tips and tricks pentru întreținerea pijamalelor    

Tips and tricks pentru întreținerea pijamalelor       

Deși par simple obiecte de vestimentație pe care le alegem doar pentru somn, pentru clipele de relaxare, când este posibil ca nimeni să nu ne vadă, pijamalele au roluri și semnificații mai profunde. Deși pentru mulți dintre noi ele sunt văzute ca simple ținute purtate în dormitor, ținute ce trebuie să fie confortabile, dar nu neapărat plăcute din punct de vedere estetic, pentru o femeie adevărată, pijamaua înseamnă o întreagă experiență. Femeile știu cât este de important să se îmbrace în conformitate cu tendințele, dar mai ales cu ceea ce le reprezintă. Ele cunosc semnificația fiecărui articol de îmbrăcăminte și le aleg în funcție de ce anume vor să le transmită celorlalți. 

  Iar când vine vorba despre renumitele pijamale damă, nu avem cum să devenim ignorante cu noi și cu felul în care arătăm, chiar dacă ne aflăm în spațiul personal și chiar dacă uneori suntem singure. Noi nu ne aranajăm în mod special pentru ceilalți, ci o facem în primul rând pentru propria persoană, pentru starea noastră de bine, o facem din iubire pentru sine, din apreciere și respect față de ceea ce suntem zi de zi. Știm că acasă, la fel ca atunci când ajungem în diverse contexte sociale, la care toți luăm parte de-a lungul timpului, avem nevoie de o imagine impecabilă, fiind necesar să păstrăm aceeași linie a stilului vestimentar plin de rafinament. 

   Fie că suntem adepte ale stilului sport, casual, fie a celui office, elegant, pijamalele  trebuie să fie și ele în concordanță cu ținutele purtate în exterior, căci vrem ca întotdeauna să transmitem aspecte ale personalității noastre, prin articolele vestimentare pe care le alegem. Dar ce facem  după ce alegem și aceste pijamale damă de care să ne bucurăm atunci când avem puțin timp liber? Le accesorizăm și ne asigurăm că întreaga ținută are un aspect bine îngrijit.  

   Cel mai admirat accesoriu pentru o pijama, fie că este din două piese, fie o cămașă de noapte, este halatul de damă, care trebuie să fie din același material și în nuanțe asemănătoare cu pijamaua. Însă mai important decât culorile sale, este calitatea materialului ales, căci acesta și metodele de îngrijire îl fac să rămână într-o stare bună pentru timp îndelungat. 

   Satinul este materialul popular și de înaltă calitate, care se concretizează des în pijamale pentru doamne și domnișoare. El este extrem de apreciat pentru senzația plăcută pe care o lasă pielii, pentru lejeritatea pe care o conferă și pentru aspectul său elegant. Dacă și tu îl alegi pentru pijamalele tale, în special pentru halatul de damă, trebuie să acorzi atenție următorilor pași de întreținere. 

    Satinul este destul de ușor de îngrijit, însă cu siguranță obiectele vestimentare ce sunt realizate din acest material necesită o întreținere specială. Aspectele principale pe care trebuie să le ai în vedere țin de utilizarea unor detergenți pentru haine delicate și de spălarea mauală, cu apă la o temperatură maximă de 30°C. Totodată, nu sunt recomandate utilizarea înălbitorilor, fierberea, folosirea produselor de curățare chimică și mașina de uscat rufe. Este indicat ca halatul să fie spălat într-un săculeț special, pentru a fi prevenită deteriorarea, și trebuie să ții cont de faptul că materialul sau culorile se pot deteriora în urma folosirii necorespunzatoare sau a contactului cu diverse substante, precum produsele cosmetice, uleiuri, creme, parfum, alcool sau clor. După spălare, halatul nu trebuie ținut la uscat direct în razele soarelui, iar într-un timp scurt va fi gata de purtare, fiind un material vaporos, ce se usucă rapid. 

    Urmând toți acești pași, vei observa că piesele tale de îmbrăcăminte sunt mult mai rezistente și au un aspect mai plăcut dacă sunt îngrijite corespunzător, și astfel, te vei putea bucura de ele mult timp de acum înainte.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!