NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Luxury în dormitor – iată câteva aspecte de care să ții cont

Luxury în dormitor – iată câteva aspecte de care să ții cont

      Articolele de noapte bună nu trebuie să fie considerate banale sau mult prea simple pentru gusturile unei femei – din contră, modele existente astăzi permit oricărei persoane să se bucure de o ținută luxury, care în același timp, să o ajute să se simtă bine în pielea ei și care să-i ofere confortul de care are nevoie. Un lucru bine de menționat încă de la bun început este acela că o ținută luxury nu se referă la acele piese vestimentare costisitoare sau de la un brand renumit: o ținută luxury este foarte ușor de creat, chiar și cu cele mai simple articole de noapte bună, găsite pretutindeni.

      Orice femeie își dorește să se bucure de acea ținută de noapte bună care să iasă din tiparele celor clasice și obișnuite. Mai mult de atât, garderoba fiecărei femei ar putea deveni completă, odată ce ținutele luxury de noapte bună ar fi integrate în cadrul acesteia. Vrei ținute luxury în dormitor? Iată câteva sugestii:

  1. Acordă atenție materialelor pe care le alegi

       Ținutele de noapte bună pot căpăta cu ușurință un aspect luxury, în măsura în care acorzi atenție materialelor pe care le alegi. Satinul este un material care poate transforma simplu orice ținută banală într-una demnă de apreciere, care să iasă din tipare. Satinul este un material ușor de purtat și foarte plăcut la atingere. Mai mult de atât, acesta se va putea mula perfect pe corpul unei femei, astfel, trăsăturile și calitățile acesteia sunt foarte ușor de evidențiat. Nu trebuie excluse nici detaliile din dantelă, pentru că oferă o notă aparte ținutelor de noapte bună. Dantela este foarte ușor de întreținut, și mai mult de atât, nu se deteriorează în timp.

  1. Orientează-te către acele articole simple și senzuale în același timp

        În același timp, dacă vrei să te bucuri de ținute luxury de noapte bună, orientează-te către acele piese vestimentare care sunt simple și senzuale în același timp. Articolele de noapte bună trebuie să îi asigure femeii atât confortul meritat, cât și acel look fresh, care să o ajute să se simtă bine în pielea ei la ceas de seară.

       O cămașă damă este una dintre cele mai apreciate ținute de noapte bună, care conferă acel stil luxury la care fiecare femeie aspiră, din simplul fapt că emană eleganță și feminitate în același timp. Deși pare un articol simplu la prima vedere, adevărul este că această cămașă damă este mai mult decât suficientă pentru garderoba unei femei care dorește să se bucure de senzualitate. Și ține cont că este un articol vestimentar ușor de asortat și de purtat alături de un halat.

  1. Asortează potrivit articolele vestimentare și bucură-te de rezultat

       Nu în ultimul rând, pentru a te bucura de ținute luxury de noapte bună, trebuie să ții cont de faptul că ai posibilitatea de a asorta articolele din garderoba ta. Asortate potrivit, articolele de noapte bună sunt mult mai ușor de evidențiat și de apreciat. Una dintre cele mai potrivite combinații se referă chiar la cea menționată anterior, atunci când spuneam că o cămașă pentru damă este ușor de integrat alături de un halat. Nu trebuie exclus nici faptul că un set de pijamale poate avea un farmec aparte în corelație cu acest halat pentru femei, având în vedere că, astfel, garderoba ar putea deveni una completă, de care nicio femeie nu se va plictisi prea curând.

       Și așa ne putem da seama că ținutele luxury de noapte bună nu se referă neapărat doar la acelea evidențiate de brand-uri de renume – fiindcă acestea sunt foarte ușor de creat chiar din confortul locuinței, cu ajutorul tuturor pieselor vestimentare pe care le ai deja în garderobă. Pe această cale, poate este un moment potrivit să analizezi articolele de noapte bună pe care le deții deja – orientează-te către acele idei îndrăznețe și creative și bucură-te de ținute luxury în dormitor.

 

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!