NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Tips and tricks pentru a alege un set de pijamale

Tips and tricks pentru a alege un set de pijamale

  Pijamalele au reprezentat dintotdeuna ținute cu o semnificație aparte, iar femeile elegante, cu bun gust și pline de rafinament, cunosc cu siguranță acest lucru. O pijama damă înseamnă mai mult decât articole de îmbrăcăminte, înseamnă delicatețe, senzualitate, încredere de sine și feminitate. 

  Astăzi, ele există sub diverse forme, modele și culori, unele punând accent pe relaxare și pe ipostaza de copil a femeii ajunsă la maturitate, însă altele pun preț pe extravaganță, pe confort deplin și un aspect special. Astfel, există pijamale simple, cu modele florale, cu forme abstracte, cu personaje din filme sau desene, din materiale moi, vaporoase sau foarte pufoase, iar alegerea lor ține de personalitatea fiecăreia. Sunt purtat de femei, de bărbați, dar și de cei mici, însă la bază, ele sunt caracteristica femeii cu stil. De secole întregi pijamalele din materiale elegante sunt purtate de doamne și domnișoare grațioase, care își doresc să pună în evidență caracteristicile principale ce țin de personalitatea lor, dar și trăsăturile fizice de care sunt atât de mândre. Cum știi ce pijama să porți? Învață alături de noi câteva trucuri prin care să alegi pijamaua potrivită ție!

    Tips and tricks pentru a alege un set de pijamale

    Rolul pijamalei este acela de a îmbrăca, de a acoperi corpul, pentru a păstra decența și pentru a-i asigura corpului o temperatură optimă, însă, în aceeași  măsură, pijamaua poate să pună în valoare ceea ce tu îți dorești. Așadar, atunci când vorbim de lungimile lor și de modul în care sunt croite, trebuie să alegem în funcție de siluetă și de ce anume vrem să fie lăsat la vedere. Dacă ești minionă, o cămașă de noapte va fi perfectă pentru tine, pentru că va forma iluzia de picioare mai lungi și se va așeza frumos pe corp. De asemenea, poți încerca pijamale din două piese, atât cu pantalon scurt, cât și cu pantalon lung. 

    Persoanele înalte pot opta pentru cămăși de noapte mini sau midi, pe care le pot accesoriza cu un halat de damă, de preferat în aceeași nuanță cu restul ținutei. La fel de bine va funcționa și îmbrăcarea pijamalelor din două piese, de orice lungime. Dacă îți dorești să fii sexy și să arăți latura ta senzuală, cămașa de noapte va fi piesa de rezistență, și va arăta special purtată cu un halat peste. Același efect vei obține și dacă vei alege halatul de damă ca obiect vestimentar singular și îl vei purta ca atare, ori peste lenjeria intimă, întrucât ajută la punerea în valoare a laturii feminine. Cu ajutorul halatului de damă poți ascunde micile imperfecțiuni pe care niciuna dintre noi nu vrea să le lase la vedere, și totodată, acesta îți permite să evidențiezi acele părți ale corpului cu care te mândrești. Purtat ca accesoriu pentru o pijama damă, ori simplu, legat lejer în talie, halatul va transforma orice ținută, în una extravagantă. 

   Ce trebuie să știi înainte de a face o astfel de alegere, este faptul că materialele trebuie să fie aceleași, atât pentru pijama, cât și pentru halatul pe care vrei să îl porți. Croiul va fi ales în funcție de preferințe, de anotimpul pentru care vrei să achiziționezi pijamaua, și ținând cont de conformația corpului. Culorile, modelul și textura țin de gusturile fiecăreia, însă au și ele o semnificație specială. Ele pot fi alese astfel încât să se potrivească nuanței tenului, a părului sau a ochilor, ori în funcție de ceea ce vrei să transmiți. Roșul aprins te va descrie ca o femeie cu personalitate puternică, senzuală, în timp ce nuanțele pastelate descriu mai degrabă calmul și liniștea. 

  Nu uita că tu alegi ce porți și tot tu ești cea care va pune articolele vestimentare în valoare, motiv pentru care este nevoie să adopți atitudinea necesară.  

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!