NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Somn odihnitor - trucuri pentru a te simți mai bine

Somn odihnitor - trucuri pentru a te simți mai bine

 

    Seara este momentul din zi pe care îl păstrăm pentru noi și pentru familie. Este timpul pe care ni-l rezervăm pentru activități distractive, relaxante, dar și pentru odihnă. Pe timpul nopții avem nevoie de un somn odihnitor, pentru ca a doua zi să ne simțim pline de vitalitate, de energie interioară, astfel încât să ne putem desfșura activitățile în funcție de programul stabilit. Dar pentru ca toate aceste lucruri să se întâmple, trebuie să apelăm la mici trucuri prin intermediul cărora, timpul petrecut în intimitatea casei noastre să fie unul de calitate și să reprezinte o experiență completă. Ce putem face în acest sens? Astăzi îți dezvăluim câteva secrete de care te poți folosi pentru a te simți mai bine.

    Amenajarea corespunzătoare a spațiului interior

   Știm deja că nu există un alt loc în care să ne simțim la fel de bine ca acasă, și se întâmplă astfel tocmai pentru că este vorba despre un spațiu personal, intim, în care este pusă propria amprentă. Așadar, este un pas important pentru starea noastră psihică și spirituală, ca locul în care ne petrecem cea mai mare parte din zi, să fie unul liniștitor, călduros, primitor, foarte prietenos și aerisit. Ce poate fi mai plăcut decât momentul în care ajungi acasa la final de zi, îți faci ritualurile de seară și te așezi în patul tău comod, care miroase mereu a flori de primăvară sau a prospețimea aerului de munte? Nimic altceva nu ne vine în minte, atunci când ne gândim la încheierea cu succes a unei zile aglomerate. 

   Iar din aceste motive, este bine să alegem cu atenție culorile pe care le utilizăm în amenjarea interioară, în special în zonele destinate relaxării, precum living-ul și dormitoarele. Culorile calde sunt cele mai recomandate, ori cele care te duc cu gândul la natură. Îndeosebi verdele este o culoare care transmite energie, dar și liniște, și ajută astfel la recăpătarea forțelor interioare.

   Alimentație echilibrată și ușoară pentru organism

   Seara, organismul nostru nu mai are la fel de multă energie ca la începutul zilei, nu mai digeră la fel de repede alimentele și are nevoie de mâncare specifică. Nu sunt recomandate dulciurile, fructele și legumele crude, și de asemenea, mâncărurile de tip fast-food. Practic, nu este bine să consumăm alimente care ne cresc nivelul de energie, deoarece ne vor face să adormim mai greu, și în același timp, trebuie evitat orice aliment care fermentează ușor. În plus, la fel de importantă este și ora de servire a mesei. Este indicat ca servirea fiecărei mese să fie la aceeași oră zi de zi, pentru a exista un echilibru, iar seara, pentru a avea un stil de viață sănătos, nu este recomandat să mai mâncăm prea târziu, de preferat să nu depășim ora 19:00.

 Alegerea unor ținute confortabile și estetice

   Ținutele pentru acasă au și ele o semnificație aparte și sunt alese după anumite criterii, la fel ca cele pentru exterior. În funcție de personalitatea fiecărei femei, de gusturile sale, de formele corpului, culoarea părului, nuanța tenului sau a ochilor, sunt alese și seturile de pijamale damă. Acestea conturează imaginea unei femei rafinate, care vrea să impresioneze și să se simtă răsfățată. Dacă vorbim despre pijamale damă satin, este evident că vorbim despre eleganță, despre bun gust și delicatețe, grație, despre o femeie care se iubește, care și-a descoperit puterea interioară și își oferă tot ce este mai bun. Indiferent de model, din două piese, ori o cămașă de noapte, sub formă de rochie sexy, pijamaua din satin îți va completa look-ul de invidiat, te va ajuta să îți pui în valoare silueta, să te simți confortabil și să te bucuri de un somn odihnitor care să te pregătească pentru ziua ce urmează să înceapă. 

  

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!