NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Pijamaua perfectă pentru sarcină – află cum trebuie să arate aceasta

Pijamaua perfectă pentru sarcină – află cum trebuie să arate aceasta

 

            Perioada sarcinii reprezintă un drum complex de 9 luni de parcurs, în care atât viitoarea mămică, cât și copilul se vor comporta diferit de la o săptămână la alta. Această perioadă este foarte complicată pentru o femeie, mai ales din pricina vestimentației și asta pentru că majoritatea ținutelor pe care le are nu îi vor mai veni din cauza burticii care se tot mărește. Uneori 3 numere mai mari nu sunt suficiente.

            Care este pijamaua perfectă pentru sarcină? Această întrebare poate avea diferite răspunsuri pentru că fiecare corp este diferit în felul lui și fiecare viitoare mămică are propriile gusturi în materie de articole vestimenare. Pentru cele mai multe femei, o sarcină reprezintă un motiv de bucurie, iar după încheierea vizitei la medicul specialist care va confirma vestea cea mare, va urma o sesiune de cumpărături pentru haine de gravide. În timp ce, pentru alte femei, adaptarea la o astfel de perioadă este ceva mai dificilă, știind că va trece prin diferite schimbări – tocmai acest lucru le va ține puțin la distanță de articolele vestimentare pentru gravide.

            Calitate și confort sunt cuvintele cheie care definesc pijamalele pe care le vei îmbrăca în perioada sarcinii. Corpul tău va trece prin nenumărate modificări pe perioada celor 9 luni, iar articolele vestimentare pe care le vei purta trebuie să îți ofere confort.  În timpul acestei perioade, modificările hormonale îți pot predispune pielea la diferite iritații, iar tocmai din acest motiv este foarte important să alegi să porți pijamale lejere din fibre naturale și țesături catifelate și moi, precum satinul. Deși poate părea important ca și pijamaua în care te vei relaxa să fie puțin elastică, trebuie să eviți acele materiale strech sintetice, mai ales în perioada din sarcină, în care suferi de arsuri stomacale, iar grețurile îți dau bătăi de cap. Este important să alegi o pijama de calitate și perfectă pentru corpul tău, precum o pijama damă satin pentru că un articol vestimentar foarte strâns peste stomac nu poate face decât să îți agraveze problemele.

Cum alegi pijama damă satin perfectă pentru sarcină?

            În timpul sarcinii, pijamaua îți va fi cel mai bun prieten, iar tocmai din acest motiv îți vom oferi câteva sfaturi despre cum să alegi pijamaua perfectă pentru gravide:

  • Alege o pijama din două piese care să îți susțină burtica în creștere și în care te vei simți de fiecare dată răsfățată,
  • Ai în vedere ca pe întreaga perioadă a sarcinii te vei duce mult mai des la baie, spre deosebire de perioada de dinainte. O cămașă de noapte din satin este foarte modernă, dar și versatilă,
  • O cămașa de noapte din satin are marele avantaj de a fi purtată și după perioada sarcinii.

            Pijamalele pentru sarcină sunt concepute pentru a fi purtate de către viitoarele mămici în orice moment, atât în timpul perioadei de sarcină, dar nu numai. Alege orice model de pijama pentru sarcină și profită de un stil atrăgător chiar și în această perioadă care este dificilă datorită schimbărilor majore. Corpul viitoarelor mămici se schimbă vizual, iar tocmai din acest motiv pijamalele din satin reprezintă un plus important, atât pe plan vizual, cât și pe plan fizic, oferind confortul de care ai nevoie în fiecare moment. Fiecare mișcare poate fi dificilă pentru o viitoare mămică, dar pijamalele din satin îți oferă lejeritatea de care simți nevoia.

            Adictiv îți oferă ținute diferite care să te facă să îți crești stima de sine, chiar și în perioada celor 9 luni. Satinul are capacitatea de a se contopi cu pielea ta, de a nu te jena, chiar dacă are nenumărate cusături, dar nu în ultimul rând, de a-ți asigura libertatea de mișcare pentru că este relativ elastic și îți lasă pielea să respire, pentru ca tu și copilul tău să aveți un somn liniștit și odihnitor.

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!