NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Pijamale damă potrivite pentru vară

Pijamale damă potrivite pentru vară

 

    Sezonul cald este cel mai îndrăgit, în ciuda temperaturilor care uneori pot fi extrem de ridicate și a aerului irespirabil care parcă ne sufocă. Vara, în mod deosebit, este un anotimp iubit, fiecare având un motiv special pentru care admiră aceste luni de foc. Unii sunt fani ai sporturilor specifice anotimpului, alții adoră să stea la plajă, să se bucure de sunetul valurilor, de atingerea nisipului fierbinte și de mirosul acestuia, ori de adierea vântului care le încântă simțurile. Totodată, cei care preferă natura cu toate viețuitorele și peisajele sale, cu altitudinile mari și temperaturile mai scăzute, se pot bucura de vacanțele la munte, unde este temperatura ideală. Dar indiferent de alegere, este absolut necesar ca pe timpul verii să ținem cont de anumiți factori. 

    Printre cele mai importante aspecte se regăsesc hidratarea, îngrijirea tenului și alegerea hainelor corespunzătoare temperaturilor de afară. Și la fel de importante ca ținutele pentru exterior, sunt și pijamalele, acele ținute pe care le îmbrăcăm imediat cum ajungem în spațiul personal. Aceste pijamale damă sunt alese de obicei în funcţie de preferințele fiecăreia, toate având o înclinație spre un stil vestimentar anume. Însă, orice stil ne-ar atrage atunci când vine vorba despre haine, pentru acasă, există obiecte vestimenatare pe care toate le îndrăgim. Printre acestea se află și pijamalele din satin, care sunt ideale pentru nopțile călduroase de vară. 

    Satinul este un material prețios, datorită calității pe care o are, a rezistenței în timp și desigur, datorită eleganței pe care o transmite, a texturii sale lucioase și catifelate. Dacă este utilizat pentru croirea unor piese de vestimentație, el schimbă complet estetica acestora, și indiferent de personalitatea ta și de stilul care te caracterizează, îmbrăcată cu articole din satin, întotdeauna vei străluci. Este un material moale și vaporos, care se așează la fel de bine pe orice tip de siluetă și se adaptează ușor în diverse ținute. Astfel, nu este nevoie să îți faci griji în ceea ce privește formele corpului tău și gusturile în materie de haine, căci satinul este un material care i se potrivește oricărei femei. Tocmai din acest motiv este ales frecvent în ținute, iar când vine vorba despre cadouri, lenjeria intimă și pijamalele din satin sunt în top-ul preferințelor. 

  Și așa cum am spus deja, pentru vară avem nevoie de haine speciale, iar seturile de pijamale damă croite din satin, sunt la modă și în acest an. Bine cunoscute și admirate de doamne, domnișoare și chiar de domni, de secole întregi, ele și-au păstrat aspectul impecabil, prețios și rafinat. Toate aceste merite i se datorează materialului de înaltă calitate, însă contează în egală măsură și modalitatea în care sunt croite pijamalele și evident, felul în care sunt întreținute. Pe timpul verii este un material ideal datorită beneficiilor pe care le aduce pielii. Extrem de fin, el nu irită pielea, și mai mult decât atât, se simte ca o mângâiere în contact cu aceasta. Un alt avantaj pe care îl aduce, este faptul că lasă pielea să respire și absoarbe apa eliminată de organism. 

   Și dacă nu ești hotărâtă ce model de pijama să alegi, noi îți spunem că vara este cel mai bine să porți culori deschise, nude, ori culori pastelate, căci ele dau senzația de liniște, de libertate, și cu siguranță este ceea ce vrei să simți în zilele călduroase. Persoanelor mai îndrăznețe le recomandăm pijamale cu imprimeuri, însă nu foarte încărcate, cele florale fiind cele mai adecvate. Însă tu poți alege orice îți dorești, ținând cont de ce criteriu vrei, dar nu uita că materialul care va fi ajutorul tău de nădejde pe timpul verii, este garantat satinul. Simte-te confortabil, distrează-te și creează amintiri de neuitat vara aceasta, purtând pijamalele din satin!

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!