NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Petrecerea burlăcițelor - fii lejeră și autentică

Petrecerea burlăcițelor - fii lejeră și autentică

 

 Vrei să organizezi petrecerea burlăcițelor și să îi dai o notă personală? Alege să fii autentică și lejeră pentru a te simți bine în această zi specială, pe care o petreci alături de cele mai apropiate prietene ale tale. 

    Logodna și căsătoria în sine, reprezintă momente unice, deosebite și extrem de importante în viață oricărei persoane, cu atât mai mult pentru noi, femeile. Sunt amintiri frumoase, alături de partenerul de cuplu, care urmează să ne devină soț, dar și de ceilalți, care sunt aproape de noi în fiecare zi. Tocmai de aceea, astfel de evenimente nu pot avea loc fară a fi sărbătorite în prealabil. Petrecerea burlăcițelor există în întreaga lume, sub diverse denumiri și semnificații, însă un lucru este clar, ea reprezintă un motiv de bucurie și de petrecere a timpului alături de femeile dragi sufletului nostru. O petrecere desfășurată înainte de cununia religioasă, are ca scop celebrarea celor doi îndrăgostiți și viitoarea unire dintre aceștia, ei devenind o familie.

   O petrecere a femeilor, la care sunt invitate prietenele viitoarei mirese, dar și persoane din familie, care vor fi ulterior domnișoare de onoare, poate avea loc absolut în orice locație. Ea este organizata de obicei de sărbătorită, dar se pot ocupa, de asemenea, și invitatele. Însă oricum s-ar desfăura planul de organizare, este necesar că fiecare detaliu să fie pus la punct din timp, pentru că în ziua respectiva totul să fie un real succes. 

     Fiecare aspect este important și deciziile vor fi luate și în funcție de sezonul în care va avea loc evenimentul. Astfel, dacă petrecerea se va ține în sezonul rece, ea va fi în interior, fie într-un restaurant, fie într-un club, sau de ce nu, acasă, ori la o cabană la munte. Iar dacă îți dorești ceva deosebit și te încadrezi în buget, poți opta pentru o vacanță într-o locație cu temperaturi mai ridicate, unde să puteți petrece timpul pe plajă, ori la piscină. Și daca vei alege sezonul cald pentru petrecerea ta de dinainte de nuntă, este ideală o vacanță la mare. Poți face chiar o ședință foto alături de prietenele tale, dar mai întâi de toate trebuie să stabiliți un dress code, pentru a face ca totul să fie estetic, astfel încât pozele să fie unele de calitate, la care să te uiți cu drag și peste mult timp. 

   Costumele de baie și pijamalele sunt cele mai recomandate ținute pentru o astfel de ședință. Tu poți purta un costum de baie alb, iar pentru celelalte domnișoare, poți alege ce culoare sau model dorești, dar ține cont și de părerea acestora. Când vine vorba despre pijamale, o cămașă de noapte și un halat damă, vor fi alegerile perfecte. Într-o ținută de acest fel, vei fi autentică și în același timp, lejeră, te vei putea mișca ușor, și vei obține pozele mult dorite. Și pentru a avea un look impecabil, noi îți recomandăm satinul ca material de bază pentru ținutele voastre. Este vaporos și comod, lucios și elegant, și pe el pot fi aplicate diverse accesorii sau materiale, precum bucăți din dantelă, mătase, ori fulgi. O cămașa de noapte simplă sau o pijama din două piese, peste care să porți un halat damă lung și alb, cu mâneci lungi și largi, te va ajuta să fii o adevărată apariție la petrecerea burlăcițelor, atunci când ești chiar tu personajul principal. 

   Pentru a te asigura că prietenele tale vor respecta dress code-ul, le poți face cadou și lor halate din satin, pe care să le poarte peste pijamale, peste lenjeria de corp sau ca piesă vestimentară singulară. În acest fel vă veți simți confortabil și veți putea petrece împreună toată seara, sărbătorind momentul important ce urmează să aibă loc în viață ta.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!