NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Petrecere în pijamale: ce să porți pentru a fi admirată?

Petrecere în pijamale: ce să porți pentru a fi admirată?

 

        Dorința de nou, ori chiar pandemia ne-a determinat să ne schimbăm obiceiurile, să ne petrecem într-un alt mod timpul liber împreună cu familia sau prietenii, să ne adaptăm noilor reguli de conviețuire. O petrecere în pijamale, între prietene, este oricând bine-venită, în special în timpurile actuale, când nu ne rămâne foarte mult timp pentru noi, pentru a ne dedica celor dragi. O astfel de petrecere nu necesită un efort prea mare din partea niciuneia dintre noi, nu există dress code, nu se impune o anumită temă, totul se bazează pe relaxare,  bucuria reîntâlnirii cu persoane dragi, povești, depănări de amintiri. Dar să nu uităm că suntem femei, că oricât de apropiate am fi, ne dorim să fim frumoase, elegante și admirate.

      „Petrecere în pijamale”, denumirea spune tot, este vorba despre ținută, atmosferă, prietenie. Dar ce pijama este cea mai potrivită pentru a ne simți lejer, pentru a fi frumoase, dar și pentru a stârni într-o oarecare măsură admirația celorlalte femei? Este extrem de frumoasă o pijama damă satin, în bretele, cu pantalon scurt. Vei fi cu siguranță privită cu drag, vei arăta că ești aceeași femeie sexy, chiar dacă anii trec și lasă urme. Satinul este un material perfect pentru o pijama, este plăcut la atingere, este moale, delicat, se așează frumos într-un obiect vestimentar, indiferent de croi, culoare sau imprimeul ales.

      O pijama damă satin este un obiect vestimentar de o eleganță desăvârșită, este alegerea perfectă în orice situație, dar cu atât mai mult în cadrul unei petreceri între prieteni. Poate avea orice culoare, orice croi elegant, important este să te simți bine, comodă, relaxată, dar și grațioasă.

      Suntem extrem de sensibile, ne dorim întotdeauna să fim în centrul atenției chiar dacă ne aflăm într-un grup de prietene. Și este tipic feminin purtatul unor ținute elegante, a unor ținute noi, chiar dacă avem o întâlnire cu persoane apropiate, cu persoane dragi nouă. O ținută elegantă este și o pijama, în cadrul unei petreceri în pijamale. Ea ne dă acea garanție că ceea ce purtăm arată bine, ne ajută să ne relaxăm, să  participăm în totalitate la activitățile care se desfășoară, să nu  ne simțim stânjenite în compania celorlalte prietene, și de ce nu, să ne păstrăm acea linie de feminitate și rafinament. Petrecerea în pijamale este sugestivă și putem purta nu numai o pijama, putem purta și o cămașă de noapte care este la fel de elegantă ca pijamaua. Important este să o alegem cu gust, să fie croită din materiale de calitate, să alegem culoarea potrivită și dimensiunea care ne avantajează, dar și aplicațiile care, la rândul lor, nu trebuie să fie extravagante. Fiind o petrecere între prieteni, te poți îmbrăca și într-un halat de damă, din satin, croit clasic sau casual.

      Oricare dintre ținute ar fi alegerea ta, important este ca tu să te simți bine, să ai acea stare de confort și relaxare, să îți poți îndrepta atenția către ceea ce se petrece, ceea ce se povestește în cadrul petrecerii respective și să nu fii pusă în situația de a te simți ușor jenată pentru că ținuta pe care ai abordat-o tu nu este cea potrivită, nu te pune în evidență sau nu stârnește admirația prietenelor tale. 

     Te sfătuim să faci ceea ce e plăcut pentru tine. Menține-ți starea de bine, oricare ar fi conjunctura, îmbracă ținute care te definesc, care nu te încorsetează, simple, dar elegante și rafinate. Alege să fii frumoasă chiar și atunci când ai întâlnire cu prietenii, să fii admirată și la o petrecere în pijamale. Astfel, achiziționează din timp o pijama, ori o cămașă de noapte sau un halat din satin, care îți vor asigura eleganța, dar și confortul. Oricare dintre aceste obiecte vestimentare este potrivit pentru o petrecere în pijama, deoarece sunt ceea ce definesc cu adevărat femeia și în egală măsură te fac să te simți frumoasă.

    

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!