NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Feminină zi și noapte: cum să faci asta?

Feminină zi și noapte: cum să faci asta?

 

            Este destul de greu să alegem ce vrem să purtăm în fiecare zi astfel încât să avem o linie vestimentară corectă, să nu ne abatem de la propriul stil, să rămânem la fel de feminine în orice împrejurare, dar mai presus de orice, să ne simțim confortabil, frumoase și admirate.

         Mereu lucrăm sub presiune și încercăm să împărțim timpul astfel încât să ducem la bun sfârșit tot ce ne propunem. Iar când vine vorba de ce obiecte vestimentare să ne alegem pentru a ne începe ziua, minutele par să se transforme în secunde, nimic nu ne este pe plac și regretăm că atunci când ne place o ținută în magazin, nu o achiziționăm fără a mai sta pe gânduri.

        Feminitatea noastră este esențială, este punctul forte al oricăreia dintre noi. Trebuie doar să ne cunoaștem foarte bine corpul, să știm ce tip de zi urmează să avem, care este stilul vestimentar care ne avantajează, să ne cumpărăm ținute diversificate și totul devine mult mai facil. Poți combina chiar obiecte vestimentare pe care le ai în garderobă, astfel încât efectul să devină wow.

       Păstrează-ți feminitatea oriunde te-ai afla. Nu este important să te îmbraci corect decât la job, la evenimente sau pe stradă. Ținuta pentru acasă are o importanță considerabilă, ținând cont că acolo  se află persoana iubită, familia, cei dragi ție, iar părerea lor contează. Rămâi la fel de femină și în propria locuință, alege obiecte vestimentare pentru acasă care îți subliniază personalitatea, care îți pun în valoare părțile frumoase ale corpului și ascund defectele nedorite. Rafinamentul, eleganța, feminitatea, sunt cuvinte cheie atunci când vrei să stârnești admirația celor din jurul tău. Și este ușor de realizat dacă ești atentă la aspectele ce țin de ținută, îti achiziționezi pentru acasă o pijama, cămașa de noapte sau un halat din satin. Satinul prin compoziție, textură, strălucire, este definiția bunului gust. Dacă alegi să porți unul dintre aceste obiecte vestimentare vei fi vizibilă, frumoasă, elegantă, feminină. 

           Cămașa de noapte, cu siguranță te va face să o alegi în mod constant, pentru că este un obiect luxuriant, dar este și extrem de comodă, îți asigură lejeritate în mișcare, dar și un somn odihnitor. În completare, halatul de damă va spori senzualitatea ta, va reliefa cu succes latura feminină, iar cei din jur nu se vor abține să te felicite pentru alegerile tale. Cămașa este un obiect vestimentar de o senzualitate aparte, indiferent de ce model vei alege să porți. Este foarte important să alegi un material cu o textură delicată, care se cambrează frumos pe corpul tău, care spune tot despre personalitatea și stilul tău vestimentar.

        Dacă ești adepta pijamalei din două piese, alege fără grijă una mini, compusă din pantalon scurt și bluză în bretele, în culori calde, uni sau cu imprimeuri clasice. Pijamaua a reprezentat dintotdeauna un obiect vestimentar pentru somn adorat de fiecare femeie. Pe lângă faptul că este foarte comodă, îți asigură confortul dorit, un somn odihnitor și libertate de mișcare, este și foarte sexy. Dacă alegi una cu un croi care te avantajează, îți va sublinia formele frumoase ale corpului, și dacă este în culori potrivite tenului sau ochilor, vei arăta impecabil. Să nu uităm că textura materialului are o importanță majoră în alegerea ținutelor noastre de orice tip. De cele mai multe ori, un obiect vestimentar cu un croi clasic, simplu, excelează datorită materialului din care este realizat. Astfel, dacă alegi satin, alegi eleganța, confortul, lejeritatea, dar în egală măsură senzualitatea, feminitatea și rafinamentul.

      Nu-ți face griji că nu te va avantaja, căci ținutele din satin sunt potrivite pentru orice tip de siluetă. Așadar, alege aceste ținute pentru acasă, oricare ar fi ele, și vei reuși să impresionezi, te vei simți comod, dar și frumoasă, va fi punctul tău forte, definiția feminității.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!