NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Decentă sau indecentă în dormitor - idei despre ținuta de seară

Decentă sau indecentă în dormitor - idei despre ținuta de seară

 

    Când spunem „ținute de seară”, ne gândim din start la eleganță, extravaganță și bun gust. Indiferent de locul în care le purtăm, ele ne formează o imagine specială, prin care de cele mai multe ori, reușim să îi impresionăm pe cei care ne privesc. Le alegem atât pentru noi, pentru că suntem femei delicate, grațioase, care pun accent pe aspect, pe estetică și pe propria persoană, dar și pentru a atrage admirația celor din jurul nostru. Ele ne dau o stare, sunt completarea unei experiențe și ne fac să simțim că avem un farmec aparte. Și tocmai de aceea, încercăm să combinăm piesele vestimenatre astfel încât să obținem ținute memorabile și apariții de succes. 

   Ce trebuie să știm toți, este faptul că ținutele de seară nu se referă decât la cele purtate în exteriorul casei, ci și la cele pe care le îmbrăcăm în spațiul intim, acestea din urmă fiind la fel de importante. Din acest motiv, femeile sunt atrase dintotdeauna de pijamalele de calitate, pijamale prețioase care le descriu ca fiind persoane ce își acordă atenție tot timpul. Cu mult timp în urmă, aceste ținute erau privite diferit, fiecare femeie încercând să obțină cămăși de noapte realizate din cele mai elegante materiale, însă nu toate aveau acces la astfel de obiecte vestimentare. Astăzi, pijamalele sunt ignorate în multe cazuri, fiind alese mai degrabă hainele comode, sport, în detrimentul cămăsilor de noapte. Însă femeile care au respect față de propria persoană, care vor să se simtă cât mai bine în pielea lor și să-și câștige zilnic încrederea de sine, știu cât de mult contează să arăți bine în dormitor.

   Avem nevoie să ne redescoperim, să ne conștientizăm puterea feminină, să o valorificăm și să nu cădem pradă stresului cotidian, iar la finalul zilei să nu mai ținem cont de noi. Din contră, la sfărșitul oricărei zile, avem timp pentru sine, timp pe care îl putem petrece singure, făcând planuri și gândindu-ne la ce putem să îmbunătățim pentru a avea un viitor strălucit. La fel de bine, putem sta cu familia, povestind, vizionând un film sau jucând jocurile noastre preferate. Dar orice am alege, în aceste momente putem fi cu adevărat noi, căci suntem într-un mediu sigur, confortabil, în care ne putem exterioriza și putem fi lejere. Însă nu trebuie să uităm de eleganță și de faptul că la bază, suntem femei sensibile, grațioase, care se iubesc exact așa cum sunt.

   O astfel de femeie, plină de încredere în propria persoană, echilibrată și rafinată, își dorește să vadă și partenerul de cuplu, el știind alături de cine a ales să își petreacă tot restul timpului. Astfel, atât pentru tine, cât și pentru el, poți aduce un lucru nou în relație, surprinzându-l cu ținutele tale din dormitor. O pijama damă satin este ceea ce noi îți sugerăm să încerci dacă vrei să păstrezi și decența, și dacă ai alte sarcini de îndeplinit înainte de a merge la somn. Însă dacă vrei să fii cât mai senzuală și sexy, halatul de damă și camașa de noapte sunt piesele de îmbrăcăminte care te vor ajuta. Secretul este să alegi satinul, căci va impresiona de la prima vedere, iar pe tine te va face să te simți minunat, fiind atât de moale, vaporos și prietenos cu pielea. Este fin la atingere și lucios ca aspect, iar pe acesta pot fi aplicate manșete din dantelă sau mătase, pentru a oferi un aspect imperial. 

    O pijama damă satin poate fi foarte decentă, potrivită chiar pentru vizitele prietenilor și petrecerea timpului cu cei mici, dar purtată într-un mod diferit, te poate face ușor indecentă, cu un aer de senzualitate. 

   

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!