NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Curățenia din garderobă: care sunt ținutele pe care trebuie să le schimbi/înlocuiești periodic?         

Curățenia din garderobă: care sunt ținutele pe care trebuie să le schimbi/înlocuiești periodic?            

 În viața fiecărei femei intervin modificări succesive ca urmare a trecerii timpului, schimbări care apar datorită modificării conformației fizice, a  culorii părului, a  liniei vestimentare, însă de fiecare dată înțelegem că ținutele pe care le purtăm trebuie să fie în tendințele actuale, să se așeze frumos pe corpul nostru, să ne sublinieze silueta și trăsăturile frumoase care ne definesc. Din acest punct de vedere, încercăm să ne achiziționăm obiecte vestimentare care ne pun într-o lumină plăcută, ne pun  în evidență, care acoperă defectele nedorite, care exprimă latura noastră feminină. Aceste piese de vestimentație trebuie să se concretizeze atât în ținute pentru job, pentru ieșiri cu familia sau cu prietenii, ori pentru evenimente, cât și în ținutele pentru acasă. Astfel, orice femeie ar trebui să achiziționeze obiecte vestimentare pentru relaxare, pentru somn, pentru o noapte bună, care să ateste adevărata ei personalitate. Este de preferat ca ele să fie distincte de restul ținutelor care se regăsesc în dresing-ul fiecăreia dintre noi. 

    Nu poți să fii o femeie elegantă pe stradă sau în diverse locații unde mergi, iar acasă să îmbraci o ținută oarecare, o ținută care nu te definește în totalitate. Și ținuta pentru somn trebuie să fie una la fel de frumoasă, la fel de elegantă ca restul din garderobă, și care să exprime personalitatea ta, faptul că ești o persoană rafinată, care știe să își aleagă lucruri de bun gust, indiferent că este vorba despre o pijama, o cămașă de noapte sau un halat damă. Ar fi foarte bine să o faci ținând cont de preferințele tale, de ceea ce îți dorești de la obiectul vestimentar respectiv, dar foarte important este să asiguri prin ținuta pe care o alegi, acea latură feminină, acea frumusețe a corpului tău pe care trebuie să o pui în evidență chiar dacă te afli în propria locuință. Și pentru acasă trebuie să folosim ținute care sunt frumos croite, în culori care ne avantajează, cu croiuri care ne definesc forma corpului. 

   Dar atunci când acestea ajung la un anumit nivel de uzură, când nu își mai păstrează acele calități pentru care le-ai achiziționat inițial, este foarte bine să le înlocuiești cu altele noi, la fel cum o faci cu articolele vestimentare de zi, deoarece trebuie să fie impecabile și cele purtate în spațiul personal.

   Din acest punct de vedere, din când în când, în special când organizăm sesiuni de curățenie, din garderoba noastră ar trebui să renunțăm la unele obiecte vestimentare folosite acasă sau pentru somn, chiar dacă le-am achiziționat cu mult drag, le-am îngrijit și întreținut cu foarte mare atenție. După un anumit timp, ca orice alt obiect, nu își mai păstrează calitățile pentru care tu le-ai achiziționat și ar trebui înlocuite cu unele noi. Nu uita că tu, ca femeie trebuie să îți păstrezi în continuare linia vestimentară, să fii la fel de frumoasă, la fel senzuală, indiferent de situație. 

      Și cu toate că ne atașăm ușor de obiectele vestimentare pe care le achiziționăm, și în egală măsură renunțăm destul de greu la ele, vine un moment când trebuie să facem curățenie în garderobă, să înlocuim hainele vechi, uzate, decolorate sau deteriorate, cu unele noi, actuale. Acest principiu se aplică inclusiv ținutelor de casă și în mod expres celor pentru somn, oricare ar fi ele, pijamale, cămașa de noapte sau un halat damă. Oricare ar fi obiectul vestimentar ales pentru noapte bună, nu trebuie să fie doar comod, să-ți asigure o noapte liniștită, trebuie să fie impecabile ca aspect, să spună despre tine că rămâi în orice situație o femeie modernă.

       Învață să te detașezi de lucruri netrebuincioase, făcând loc altora noi, în trend, și sporește-ți frumusețea chiar și acasă, purtând obiecte vestimentare de calitate.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!