NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să dormi mai bine în timp ce faci camping?

Cum să dormi mai bine în timp ce faci camping?

După mai mult de un an de comenzi la domiciliu și distanțare socială, ieșitul și socializarea nu au arătat niciodată atât de bine. Dar lucrurile nu au revenit încă 100% la normal. Dacă alegi să călătorești în această vară, trebuie totuși să o faci cu atenție și poate să mergi în acea drumeție pe care o tot amâni de ani de zile. 

Călătoriile pe șosea pot fi mai sigure decât călătoriile cu avionul, deoarece călătorești doar cu familia apropiată sau cu prietenii apropiați, fără a fi nevoie să atingi zeci de suprafețe și să interacționezi cu străini. Dar, deși poate fi mai sigur, călătoritul cu mașina vine cu provocările sale. 

O primă provocare este SOMNUL. Indiferent dacă te duci cu mașina în toată țara, mergi în camping sau închiriezi o rulotă, aceste sfaturi te vor ajuta să te asiguri că-ți menții programul de odihnă chiar și atunci când trebuie să dormi în locuri necunoscute. 

  • Blochează zgomotul cu dopuri pentru urechi

Sigur, mergi în aer liber pentru a auzi sunetele liniștitoare ale păsărilor ciripind și a vântului foșnind copacii - dar când încerci să dormi în timp ce faci camping, fiecare mic zgomot se poate transforma într-un motiv inutil de stres. 

Daca te-ai asigurat că zona de campare este lipsită de alimente și că ești în siguranță în cort, este probabil că nu va trebui să-ți faci griji cu privire la ce se întâmplă în jurul tău în timp ce dormi. Ia niște dopuri de urechi, astfel încât să poți bloca sunetul animalelor care se grăbesc noaptea sau chiar a celorlalte rulote din jurul tău. 

  • Cumpără-ți o saltea gonflabilă

Aruncarea unui sac de dormit pe pământ și numirea lui “pat de tabără” pur și simplu e de domeniul trecutului. Acest lucru poate funcționa pentru copii tăi, dar oricine cu vârstă peste 15 ani știe că dormitul pe podea poate fi mizerabil dacă nu ai echipamentul potrivit. 

Investește într-o saltea de înaltă calitate sau chiar într-o saltea gonflabilă făcută doar pentru exterior. Spatele tău - și energia ta a doua zi - îți vor mulțumi cu siguranță. 

  • Sprinijește-ți gâtul pe o pernă reconfortantă

Doar pentru că ești în călătorie nu înseamnă că trebuie să te lipsești de micile luxuri, ca o pernă reconfortantă. Să dormi o noapte întreagă în timp ce gâtul tău este rigid, se poate transforma într-o problemă mai mare. Utilizarea unei perne te poate ajuta să-ți menții gâtul sprijinit toată noaptea fără a avea parte de alergii, iritații și alte complicații. 

  • Pijamale din satin! 

Chiar dacă faci camping, ai nevoie de o pijama pe măsură. Știm cu toții că dormitul în hainele pe care le-am purtat pe parcursul zilei sau într-o pijama nepotrivită este destul de inconfortabil și neplăcut. 

Recomandarea noastră este să iei cu tine o pijama din satin. De ce?

  • aceasta nu lasă cute pe piele; 
  • este confortabilă și moale;
  • îți lasă pielea să respire; 
  • ajută la reglarea temperaturii optime a corpului în timpul somnului. 

Dacă dorești să achiziționezi una, te invităm să intri pe site-ul nostru deoarece avem o varietate de modele și cu siguranță vei găsi pijamaua de damă din satin potrivită pentru tine!

Înfine, indiferent de modul în care alegi să-ți petreci vara, asigură-te că somnul sănătos face parte din rutina ta și este o prioritate. Nu te poți bucura de tot ce are de oferit ziua dacă nu te odihnești pe parcursul nopții. Somnul de calitate în caping sau excursii cu mașina este, la propriu, cheia pentru a fi un camper fericit. 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!