NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum să alegi un hotel potrivit pentru tine?

Cum să alegi un hotel potrivit pentru tine?

Alegerile sunt grozave. Dar prea multe alegeri pot deveni copleșitoare. Când rezervi un hotel, există atât de multe dintre care poți alege, deci este important să ai un plan pentru a alege hotelul potrivit pentru tine. Nu este întotdeauna cea mai interesantă parte a planificării unei vacanțe, dar ai nevoie de un loc unde să dormi. Urmând pașii noștri simpli, vei economisi timp și vei reduce frustrarea.

Filtrează și sortează hotelurile

Indiferent de site-ul de rezervare pe care îl folosești, primul lucru pe care trebuie să îl faci, odată ce ai introdus orașul și data în care ai nevoie de hotel, este să filtrezi hotelurile după intervalul de preț dorit. 

Dacă site-ul are filtre pentru facilități, alege-le pe cele care sunt cele mai importante pentru tine. Poți spune că dorești doar hoteluri care au WiFi, o piscină și parcare. Uneori poți alege câte stele dorești sau tipul de hotel, cum ar fi „romantic” sau „familie”. Astfel, vei elimina orice hoteluri care nu corespund cerințelor tale, ceea ce îți oferă mai puține opțiuni de cernut.

Uită-te pe hartă

Există anumite atracții în destinația în care călătorești și de care dorești să fii aproape? Vrei să fii aproape de aeroport? Vrei să fii aproape de mijloacele de transport în comun?

Aceste tipuri de lucruri sunt menționate de obicei în descrierea hotelului, dar ar fi nevoie de mult timp pentru a le citi pe fiecare pentru a afla. În schimb, caută vizualizarea hărții. Deplasează harta până când afișează partea orașului în care dorești să rămâi, apoi deschide doar hotelurile din zona respectivă.

Unele site-uri de rezervare vor afișa toate hotelurile de pe hartă, chiar dacă acestea nu îndeplinesc criteriile tale. Ar trebui să le poți distinge pe cele care corespund cerințelor tale de cele care nu se potrivesc prin culoarea știftului sau a marcatorului folosit pentru etichetarea fiecărui hotel. În acest fel, nu trebuie să te lași încântată de un hotel doar pentru a observa mai târziu că este în afara bugetului tău. 

Decide ce este important pentru tine

Unii oameni își doresc doar un hotel cu mic dejun gratuit, în timp ce alții preferă să ia masa de dimineață la un restaurant local sau la o brutărie. Dacă micul dejun gratuit nu este important pentru tine, nu lăsa acest lucru să devină un factor determinant.

Dacă dorești un loc cu WiFi, citește pentru a vedea dacă este gratuit sau contra cost și dacă este disponibil în tot hotelul sau doar în zonele comune, cum ar fi holul. De asemenea, interesează-te dacă hotelul are doar WiFi, doar un computer cu internet disponibil pentru utilizare sau ambele.

Ajungi târziu noaptea? Verifică dacă au recepție 24 de ore. Dacă nu, uneori trebuie doar să anunți hotelul cu privire la ora sosirii tale și cineva îți va permite să intri. Dar există unele locuri în care este imposibil să te cazezi dacă ajungi după o anumită oră. 

Uită-te la lucruri precum dimensiunea patului și camerele pentru fumători față de nefumători. Hotelul oferă articole de toaletă sau uscător de păr?

Nu toate aceste lucruri vor fi importante pentru tine. Alege câteva elemente esențiale pentru tine și elimină hotelurile care nu au tot sau cea mai mare parte din ceea ce căutați.

Este important să te concentrezi asupra a ceea ce contează cel mai mult pentru tine și să ignori orice altceva pentru a alege hotelul potrivit pentru tine. Îți vei pierde timpul dacă te vei uita la fiecare hotel oferit, astfel încât filtrarea celor care nu îndeplinesc criteriile tale va reduce considerabil timpul petrecut realizând această sarcină. 

Dar pentru a avea un somn bun în vacanță, pe lângă hotel, ai nevoie și de un set de pijamale pe măsură. Pe site-ul nostru vei putea să găsești o gamă variată de pijamale de damă din satin și cămăși de noapte. Satinul este un material premium special conceput pentru a-ți răsfăța pielea. Intră chiar acum și alege-ți setul preferat!

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!