NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alegi un halat damă potrivit în funcție de forma corpului?  

Cum alegi un halat damă potrivit în funcție de forma corpului?    

   În timp, corpul nostru suferă o serie de modificări, în special în cazul femeilor. Având în vedere că aducem pe lume copii, sarcina își pune vizibil amprenta pe cele mai multe dintre noi, apar o mulțime de modificări hormonale, activități zilnice nenumarate, iar ele nu ne mai lasă suficient timp să ne ocupăm de propria persoană. Oricare ar fi programul zilnic, oricât de încărcat ar fi, indiferent de ora târzie, trebuie să ne facem timp și pentru noi, pentru igiena corporală, pentru curățarea tenului și pentru a ne pregăti de somn. 

     Seara trebuie să se încheie cu relaxare, eliberându-te de toate enegiile negative acumulate în timpul zilei, petrcând timp de calitate alături de întreaga familie sau doar împreună cu partenerul de cuplu. Important este să fii lejeră, să îmbraci obiecte vestimentare pentru somn care îți asigură confort și un somn odihnitor, să alegi o textură a materialului care permite transferul de aer și apă, culori care te pun în evidență, dar și un croi adecvat conformației tale corporale, înălțimii și trăsăturilor fizice.

    Pentru un plus de eleganță, pentru a fi mereu admirată de cei dragi, alege pentru acasă, pentru somn, obiecte vestimentare care te avantajează din punct de vedere al croiului, care pun în evidență părțile frumoase ale corpului și maschează cu eleganță defectele nedorite. Ori de câte ori îți reîmprospătezi garderoba, nu pierde din vedere obiectele vestimentare pentru acasă, pentru o noapte bună. Acasă nu înseamnă un loc oarecare, unde lași garda jos, renunți la eleganța și propria frumusețe. Este locul unde trăiesc persoanele care te iubesc și te admiră în adevăratul sens al cuvântului, pe care trebuie să le impresionezi în fiecare zi și cărora trebuie să le stârnești admirația fără a fi rezervată.

    Dacă ești o femeie cu personalitate, care iubește tot ce e frumos, care respectă personale din jurul ei și care se respectă pe sine, îmbracă ținute care te avantajează, care sunt în trend și care se adaptează frumos propriei conformații. Pentru a fi la fel de rafinată, elegantă, ca o extensie a ținutelor de peste zi, îmbracă acasă  un halat damă din satin sau din bumbac, cu un croi clasic sau casual, uni sau cu diverse imprimeuri și aplicații, în culori potrivite tenului, culorii ochilor sau părului, de lungimi adecvate propriei înălțimi, cambrat sau cu o lărgime care îți permite să subliniezi formele frumoase ale corpului. Halatul de damă este un obiect vestimentar de o noblețe aparte, care poate fi purtat ca atare sau însoțind o cămașă de noapte. Poate fi ușor cambrat, dacă propria conformație îți permite, dacă ești o persoană slabă, dar cu forme proeminente sau de o lărgime permisivă atunci când ești o persoană mai plinuță.

      Și nu trebuie să te îngrijoreze felul  în care vei arăta dacă îmbraci un halat damă, deoarece ai posibilitatea să alegi, să-l achiziționezi pe acela care te reprezintă, care pune în valoare părțile frumoase ale corpului, condiția este să ai în vedere anumite criterii de care să ții cont. Dacă ești o persoană plinuță, nu alege niciodată un halat cambrat, de culori deschise sau cu imprimeuri extravagante, dimpotrivă acesta trebuie să aibă o ușoară lărgime, să poată fi legat în talie, de culori închise, de preferat uni sau cu imprimeuri mai puțin evidente. La polul opus, se află persoanele slabe, fără forme, dar care își doresc să poarte un halat damă. În acest caz poți achiziționa un halat de orice culoare sau imprimeu, dar care trebuie să aibă lărgime, cordon pentru a fi legat în talie, și să fie de lungime medie, ușor deasupra genunchiului.

    Un caz fericit este al persoanelor slabe, dar cu forme și care pot achiziționa un halat cambrat, cu sau fară cordon, în culori deschise ori ușor extravagante, de lungimi midi sau scurte.

    Oricare ar fi forma corpului tău, este foarte important ca tu să te vezi frumoasă, să știi cum să acționezi un halat pentru a te pune în evidență, să abordezi un stil vestimentar care să se potrivească trăsăturilor tale și care să mascheze „defectele” nedorite, chiar și atunci când alegi să îmbraci pentru seară, acasă, în familie, un simplu halat.

     

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!