NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Cum alegi o pijama potrivită sezonului?

Cum alegi o pijama potrivită sezonului?

Alegerea hainelor și combinarea lor pentru a obține acele ținute reușite, are la bază o mulțime de criterii. Preferințele sunt cele după care ne orientăm în primă instanță, însă nu sunt singurele care contează. Evident că stilul vestimentar pe care îl abordăm trebuie să ne descrie perfect, să ne caracterizeze și să corespundă personalității noastre, iar acesta este ales în timp, după nenumărate încercări de ținute. Însă cu toate acestea, există și alți factori care ne influențează atunci când luăm decizia de a achiziționa un articol de vestimentație.

   Locul în care vom purta hainele alese poate să reprezinte adesea un aspect de care să ținem cont, mai ales în situațiile în care pornim pe drumul spre cumpărături pentru a obține o ținută pentru un eveniment special. De multe ori căutăm haine din dorința de a avea ceva nou în garderobă, iar atunci ne gândim că vom găsi garantat un moment bun în care să le îmbrăcăm, însă există și situații în care vrem ținute pentru o ocazie anume. În acest caz, ne dorim să găsim exact ce avem nevoie și evident tipul evenimentului la care vom lua parte, implicit și locația și dress code-ul impus, atunci când este cazul, vor influența decizia noastră finală. 

   O situație asemănătoare intervine și atunci când vorbim despre pijamale, și alegerea lor necesitând atenție. Deși poate părea greu de crezut, pijamalele au o însemnătate mai mare în viața fiecăreia și nu se rezumă la acoperirea corpului pentru a ne oferi decență, nici la obținerea unei lejerități maxime. Ele ne pun în valoare, ne fac să strălucim chiar și atunci când avem de dus la bun sfârșit multitudinea de treburi casnice pe care le avem de realizat zi de zi. În diverse modele, culori și croiuri, ele ne asigură confort, dar mai mult decât atât,  ne oferă o stare psihică mai bună și o mai mare încredere de sine. Purtând o pijama damă elegantă, vei putea face tot ce ți-ai propus până la finalul zilei, atât datorită aspectului plăcut pe care îl vei avea, aspect ce te va face să simți că poți realiza orice, cât și datorită comodității care îți permite să faci cu ușurință orice mișcare.

   Dar trebuie să iei în considerare că alegerea unei pijamale să fie făcută și în funcție de sezonul în care te afli, pentru că astfel vei putea opta pentru materialul potrivit, care să îți ofere un somn odihnitor și relaxare. Satinul este un material de înaltă calitate, rezistent în timp și foarte ușor de întreținut. El este des utilizat pentru confecționarea pijamalelor și este potrivit pentru orice anotimp. Pe lângă aspectul elegant pe care îl oferă ținutelor, el are o mulțime de proprietăți, fiind potrivit și persoanelor cu pielea sensibilă, întrucât nu o irită. O pijama din satin lasă pielea să respire, permițând transferul de aer. În acest fel, te vei putea relaxa în orice moment atunci când ești acasă și te vei bucura de o noapte bună, iar a doua zi te vei trezi plină de energie și pregătită pentru noile provocări care te așteaptă. 

    Dacă îți dorești o pijama damă specială pentru nopțile friguroase, flanelul este perfect. Din acest material sunt croite modele comode de pijamale, care îți vor transmite o senzație moale și caldă pe tot parcursul nopții. 

  Și, deși alegerea unei pijamale pare de obicei un lucru simplu, atunci când ne vedem în fața rafturilor stăm de fiecare dată să ne gândim care este cea care mi se potrivește, oare ce culoare să alegem și ce textură a materialului. Astfel, de fiecare dată va trebui să ținem cont de sezonul pentru care achiziționăm această pijama, de ceea ce ne dorim de la acest obiect vestimentar și în funcție de preferințele și sezonul în care ne aflăm, putem decide cu ușurință.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!