NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Culori potrivite pentru pijamale și cămașa de noapte

Culori potrivite pentru pijamale și cămașa de noapte

 

    Ca femei acordăm mare atenție stilului vestimentar pe care îl abordăm zi de zi, și fie că adaptăm la acesta, ținutele de exterior, fie cele pe care le purtăm în spațiul personal, important este să ne reprezinte. Un aspect esențial care ne definește stilul, este pata de culoare pe care o adăugăm, căci și atunci când suntem îndrăgostite de ținutele în totalitate albe, ori negre, avem nevoie de ceva diferit care să ne scoată în evidență. Și când vine vorba despre pijamale, cu siguranță avem de unde alege, existând atât de multe modele, într-o gamă largă de nuanțe și imprimeuri. Astăzi, vom descoperi împreună lumea culorilor și îți vom spune cum să alegi nuanțele potrivite pentru pijamale și cămașa de noapte. 

   Alege în funcție de nuanța pielii

   Nuanța pielii este un bun punct de reper atunci când ne alegem piesele vestimentare, tocmai pentru că, deși croiul unui articol de îmbrăcăminte ni se potrivește, culoarea sa poate fi total neadecvată. La fel se întâmplă cu toate tipurile de haine, chiar și cu lenjeria intimă și cu pijamalele. Acestea din urmă, deși pot părea nu foarte semnificative, fiind ținute purtate într-un cadru intim, au la fel de mare importanță ca hainele pentru exterior. Din acest motiv necesită atenție atunci când sunt alese. 

   Inclusiv pentru pijamale, cămașa de noapte sau halatul de damă, culorile vor face întotdeauna diferența între o ținută reușită și un adevărat eșec. Dar ținând cont de nuanța pielii, cu siguranță nu vei da greș. Astfel, dacă tenul tău este de o nuanță mai închisă, ciocolatie, nuanțele de nude sunt cele mai potrivite pentru ținute, și în egală măsură, verdele olive, care se va completa atât de bine cu pielea ta. Însă, dacă ai tenul deschis ca nuanță, culorile intense sunt ideale, ele fiind cele care te vor pune în centrul atenției și îți vor da un plus de energie. Pentru un ten alb ca laptele, așa cum îi spunem adesea, o culoare puternică este necesară. Astfel, renunță la alb și negru, și optează pentru roșu aprins, culori calde, sau chiar verdele smarald, o nuanță prețioasă, care se potrivește de minune cu acest tip de ten. 

     Ține cont de culoarea părului 

    Părul este și el un factor important și decisiv atunci când vine vorba despre alegerea ținutelor. Felul în care îl prindem și îl aranjăm, poate să schimbe complet imaginea noastră de ansamblu, și la fel se întâmplă cu nuanța acestuia. Un păr șaten se potrivește cu nuanțe calde, dar și cu mov și burgundy, în timp ce blondul este mai pretențios, fiind foarte ușor să ne facă să părem vulgare. Astfel, dacă ai părul blond, este recomandat să eviți verdele olive, nuanțele de albastru deschis, galben și turcoaz. În schimb, poți purta piese vestimentare albe și negre, sau în culori, precum albastru marin și maro. Roșu este însă vedeta, fiind perfect pentru orice nuanță de blond, fie cel platinat, fie blondul cald. Iar dacă ai părul roșcat, verdele este cel care te va ajuta mereu. Se spune că există câte o nuanță de verde potrivită fiecărei nuanțe de roșcat, astfel încât, cu siguranță vei scăpa de problema alegerii unor obiecte vestimentare. De asemenea, tonurile calde și cele pământii se vor potrivi cu părul tău, iar dacă le vei alege pentru pijamalele tale, garantat vei străluci. 

    Două criterii importante, și totuși luate destul de rar în calcul, ele sunt aspecte care pot avea ultimul cuvânt în alegerea ținutelor, fie că sunt pentru exterior, fie pentru spațiul personal. Dacă vei ține cont de tenul tău, de nuanța părului și chiar a ochilor, de statură și siluetă, pijamaua va fi mai mult decât o simplă ținută pentru acasă.  

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!