NOU: Cumperi orice produs si ai retur sau schimb GRATUIT* in primele 14 zile

Ce spune cămașa de noapte sau pijamaua despre personalitatea ta?

Ce spune cămașa de noapte sau pijamaua despre personalitatea ta?

 

       Personalitate – iată un cuvânt cu multe descoperiri, atunci când vine vorba despre fiecare dintre noi. Fie că suntem firi timide, fie că suntem ușor mai îndrăznețe, toate aceste lucruri se remarcă pe de o parte din felul în care vorbim, din felul în care ne desfășurăm activitatea, ba chiar și din felul în care ne îmbrăcăm. 

       Ți s-a întâmplat vreodată să remarci poate la o întâlnire protocolară o persoană cu un alt tip de vestimentație – catalogată de mulți ca fiind puțin „ciudată”. Ei bine, nu! Acesta ar putea fi un semn de îndrăzneală, un semn de ieșire din tipar, într-un cuvânt semnul unei personalități nonconformiste.

Și totuși – ce spune cămașa de noapte sau pijamaua despre personalitatea ta?

 

Alegi pijama din doua piese – un om ordonat

       Se spune că toți cei ce preferă o pijama din două piese că sunt oameni ordonați și ușor pretențioși atunci când vine vorba despre vestimentație. Pe de o parte, preferi confortul casnic, dar pe de altă parte nu lași deoparte nici ținuta bine îngrijită, cochetă și mereu aranjată. De aceea, dacă optezi pentru o pijama din două piese, mai mult ca sigur vei opta pentru seturi elegante, așa cum este vorba despre această pijama damă satin sau pentru o pijama cu dantelă sau imprimeuri discrete.

Pijama lejeră - îți place să te simți confortabil

       O pijama aleasă bine sau o cămașă de damă înseamnă confort. Nu îți vei orienta privirile spre un tricou comod sau spre orice ținută de prin casă, ci pur și simplu optezi pentru o pijama care să fie moale și catifelată, plăcută la atingere, ca pentru gustul tău. Grija pentru tine și pentru micul tău răsfăț de noapte bună înseamnă atenție și de aceea, nu ezita să încerci să identifici acea pijama care ți se potrivește cel mai bine.

Satin – întotdeauna senzuală și elegantă

       Satinul este un material elegant, de o calitate deosebită, care nu aduce decât cuvinte minunate despre personalitatea ta. De aceea, nu ezita să optezi pentru o cămașă de damă sau pijama din satin, aceasta din urmă alcătuită din două piese atent realizate. Te vei simți ca o prințesă, vei dormi bine, dar mai ales te vei bucura de privirile partenerului tău. Pijamaua din satin este, pe de altă parte, un obiect vestimentar cât se poate de „cerut” în ultima perioadă, mai ales datorită modului în care te simți întotdeauna îmbrăcând-o.

Pijama din bumbac – alegeri clasice

       Dacă preferi pijamaua din două piese, din bumbac, este un semn că iubești stilul clasic și nu te dai în lături de la tot ceea ce a însemnat odinioară a fi „bun”. De aceea, o pijama din bumbac reflectă în mare parte personalitatea ta, care nu vrea să încerce ceva extravagant, ci mai degrabă preferă să rămână pe tărâmuri deja cercetate.

Cămașa de damă sexy – fire romantică, pasională

       Indiferent cum, în dormitor trebuie să te simți confortabil, dar mai ales sexy. Îți va plăcea de fiecare dată să îți surprinzi partenerul, să te simți feminină, răsfățată și iubită. De aceea, fie că alegi o cămașă de noapte din satin sau din mătase, fie o pijama din două piese, cu pantaloni scurți cu broderie, în ambele vei fi mai mult decât pasională, atrăgând privirile celui drag. 

       Personalitatea noastră se reflectă așadar prin cele mai mici amănunte, de la modul în care te porți, exprimi și până la ținutele de noapte bună. De aceea, ori de câte ori te afli în fața unor alegeri, nu ezita să te gândești la cum ești de fapt, ce dorești să exprimi și mai ales cum vrei să te simți. Toate acestea, te vor aduce cu un pas mai aproape de tine!

 

 

Suport clienti Luni-Vineri 10:00 - 14:00

0772 689 924 office@adictiv.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!